CHP’li Kadınlardan Çay Partisi

CHP Isparta Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çay partisi düzenlendi.

Yayınlanma:
CHP’li Kadınlardan Çay Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP Isparta Kadın Kolları tarafından düzenlenen çay partisinde CHP’li kadınlar doyasıya eğlendi. CHP MYK üyesi İlkay Budak, Antalya ve Burdur Kadın Kolları başkanlarının da katıldığı programda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Havva Güzelcan 8 Mart Kadınlar Günü’nün tarihçesini anlattı. Güzelcan, “Erkekler kadına destek olmalı. Kadınlar günü sadece bir karanfille kutlanmamalı” dedi.

ATATÜRK’E İHANET
MYK Üyesi İlkay Budak konuşmasında CHP’li kadınların Anadolu’yu Dolaşıyoruz projesini anlattı. Budak, konuşmasında hükümeti de eleştirerek “Türkiye çok tehlikeli bir sürece gidiyor. Hükümet Apo ile diz dize anlaşmalar yapıyor. Bu Atatürk’e ve Cumhuriyete ihanettir” dedi. İktidar politikalarının kadını yok saydığını ileri süren Budak, “Kadınlar vatan savunmasında cephe oluşturmak zorundadır” dedi.

ISPARTA’YI CHP’Lİ BELEDİYE YÖNETECEK
CHP Merkez İlçe Başkanı Senayi Demirkol’da 1 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde partisinin Isparta Belediye Başkanlığını alacağını iddia etti.
İl Başkanı Vedat Şenol ise “Coşkulu bir kalabalık, mutlu bir gün. Uzun bir yolun başlangıcındayız. Biliyorsunuz seçimler kadınlarla kazanılır. Biz Isparta için iddialıyız. Isparta artık CHP’li bir belediye tarafından yönetilecektir” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından CHP’li kadınlar müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.