CHP’nin Düşünmesi Gereken Bir Durum

İYİ Parti'den İlk Yorum: CHP’nin Düşünmesi Gereken Bir Durum

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Eylül 2021 12:19
CHP’nin Düşünmesi Gereken Bir Durum

İYİ Parti’den ayrılıp partileri olan CHP’ye katılan 4 meclis üyesi ile ilgili değerlendirme yapan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, “Seçimlere ittifak halinde girildi. Söz konusu 4 isim CHP’nin bize verdiği isimlerdi. CHP’nin düşünmesi gereken bir durum” dedi.

 İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, yaptığı değerlendirmede “CHP’nin aldığı karara saygı duyuyoruz. Seçim sürecinde yoğun istişareler sonucu oluşan bir ittifak durumu oldu. Bugün partimizden ayrılan 4 meclis üyesi arkadaşımız da CHP’nin bize verdiği isimlerdi. Matematiksel bazı hesaplar yapmayı doğru bulmuyorum. CHP’nin tasarrufunda olan bir durum ve dolayısıyla CHP’nin düşünmesi gereken bir durum. Ama karara saygı duyduğumuzu yinelemek isterim” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde CHP ve İYİ Parti ittifak yapmış ve seçim sonucunda CHP’nin İYİ Parti’ye verdiği 4 isim Belediye Meclisi’ne girmişti.

Hasan Karaca, Burak Akşahin, Sevim Yıldıran ve Mustafa Dülgerbaki dün CHP İl Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısıyla partilerine geri döndüklerini açıklamışlardı.  

Yapılan açıklamada ise ittifak ruhunun devam ettiğine vurgu yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum