Çiftçiye Traktör Kullanımı Anlatıldı

Merkezi Ankara'da bulunan bir traktör firmasından uzmanlar, Isparta'daki çiftçileri ziyaret edip, ücretsiz bakım hizmeti verdi ve doğru traktör kullanımı konusunda bilgilendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2011 14:56
Çiftçiye Traktör Kullanımı Anlatıldı

Merkezi Ankara'da bulunan bir traktör firmasından uzmanlar, Isparta'daki çiftçileri ziyaret edip, ücretsiz bakım hizmeti verdi ve doğru traktör kullanımı konusunda bilgilendirdi.

Erkunt Traktör Sanayi AŞ Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Dinçer Meydanlı, Isparta yetkili satıcılarıyla birlikte, Aa Isparta Bürosu'nu ziyaret etti. Müşteri memnuniyeti prensibi doğrultusunda "Erkunt 2011 Bakım Günleri" çalışması başlattıklarını anlatan Meydanlı, Türkiye'nin dört bir yanını gezerek, çiftçileri ziyaret ettiklerini anlattı.

Bu ziyaretlerde Isparta ve çevresindeki 94 traktöre ücretsiz bakım gerçekleştirdiklerini belirten Meydanlı, görüştükleri traktör kullanıcılarına da doğru traktör kullanımı konusunda teknik bilgilendirme yapıldığını vurguladı. Meydanlı, traktöre doğru ve zamanında uygulanan bakımın tarımsal faaliyetlerdeki verimliliğe önemli ölçüde katkıda bulunduğuna işaret etti.

Meydanlı, şöyle konuştu: "Müşteri memnuniyetini sağlamak için yıllardır fabrika, yetkili satıcı ve servislerimizle yoğun bir çalışma içindeyiz. Bakım günleri, traktörlerin tamamen kontrolden geçirilmesinin yanı sıra, fabrika ve çiftçi yakınlığını sağlaması açısından da önemli. Geleneksel bakım günleri kapsamında, Türk çiftçilerinin yanında olduğumuzu onlara hissettirebilmeyi ve onlara her koşulda destek verdiğimizi gösterebilmeyi arzu ediyoruz. Çiftçilerimizin sesini dinlemek, önerilerini değerlendirmek, onları yerlerinde ziyaret etmek, hepimize büyük mutluluk ve ilham veriyor" dedi.

Erkunt Traktör Sanayi A.Ş.'nin Türk mühendisleri tarafından tasarlanmış ilk yerli tasarım traktör olduğunu da anlatan Dinçer Meydanlı, firmanın traktör üretimine 2004'te başlandığını, bugün Türkiye çapında 90 yetkili satıcı, 262 yetkili servis ve 140 satış noktası ile Türk çiftçisine hizmet verdiklerini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.