Çocuk Hastaların 23 Nisan Coşkusu

Çocuk Hastaların 23 Nisan Coşkusu

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2019 16:42
Çocuk Hastaların 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören çocuklar için bir program düzenlendi.

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hasan Çetin, programın açılış konuşmasında; “23 Nisan 1920, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş tarihi. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, barışın ancak bütün dünya çocuklarının barış ve kardeşlik içerisinde yaşayabileceği bir ortamda sağlanabileceğini bildiği için TBMM kuruluş gününü çok anlamlı bir şekilde tüm dünya çocuklarına bayram olarak hediye etmiştir. Bizler kendi hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümü olarak bize başvuran dünya çocuklarının hepsinin sağlığına bir an önce kavuşması, huzurlu bir şekilde yaşamlarına devam edebilmeleri için elimizde geleni yapmaktayız. Ben bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyor, katılımlarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Hastane sınıfının bağlı olduğu Çünür TOKİ İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve dans gösterileri izleyicilerden büyük beğeni aldı. Gösterilerin ardından 23 Nisan pastası kesildi. Çocukların gönüllerince eğlendiği programda servislerde yatan çocuk hastalara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.