Çocukların Yüreklerine Dokunan Gönüllüler

Isparta’da da aktif olarak faaliyetlerde bulunan TEGV, Gönüllüler Günü’nü bu kez kendi gönüllü üyeleriyle kutladı.

Yayınlanma:
Çocukların Yüreklerine Dokunan Gönüllüler

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşlarından olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), “Bir çocuk değişir, Türkiye gelişir” sloganıyla 27 yıl önce çıktığı yolculuğunda bugüne kadar 3 milyonun üzerinde çocuğa dokundu.

Isparta’da da aktif olarak faaliyetlerde bulunan TEGV, Gönüllüler Günü’nü bu kez kendi gönüllü üyeleriyle kutladı.

Türkiye'nin her noktasındaki çocuğun eğitimine katkıda bulunarak kalbine dokunmayı hedefleyen, daha iyi bir gelecek için büyük bir gayretle çalışan TEGV’in 50 gönüllüsü, Kafeler Caddesi’nde bulunan Kadıköy Kahvecisi’nde, kendi günlerini coşkuyla kutladılar.

Sürpriz hediyelerin, müziğin, kareokenin ve eğlencenin hiç durmadığı buluşmada, gönüllüler birbirleriyle vakit geçirerek eğlendiler. Pasta kesimi ile başlayan eğlence; gönüllülerin keyifli sohbetleri, yaptıkları kareokeler ve sürpriz çekilişler ile devam etti.

Eğlenceli dansların ve tatlı yorgunluğun eşliğinde sonlanan buluşmada TEGV gönüllüleri, gönüllü olmanın ayrıcalık olduğunu vurgulayarak herkesi bu farkındalığa davet ettiler.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfına bağlı Ateş Böceği öğrenim birimi yöneticisi Orhan Adıbelli, Dünya Gönüllüler Günü ile ilgili “Çocuklarımızın yüreklerine dokunan gönüllülerimizin, Dünya Gönüllüler Gününü büyük bir coşkuyla kutladık. Tek hedefimiz gönüllü bireylerimiz ile daha çok çocuğumuza ulaşarak onların gelişimine katkı sağlamak. Gönüllü olmanın çok özel olduğu bu dünyada, aynı yolda yürümekten çok mutluyuz. Her şey çocuklarımızın için.” dedi. (Umut Demiral)

img-0655.jpg

img-0628.jpg

img-0671.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.