Cumhurbaşkanı Erdoğan Mitinge Katılan kişi Sayısını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mitinge Katılan kişi Sayısını Açıkladı

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mitinge Katılan kişi Sayısını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta'da partisinin mitinginde konuştu. Erdoğan miting alanına gelmeden Ispartalılar meydanı doldurdu.

Türk ve AK Parti bayrakları ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekleyen Ispartalılar, şarkılara da eşlik etti.Mitingin yapıldığı 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, binlerce Ispartalıyı selamladı.

"Güzel gönüllü insanlarıyla Isparta’da bir kez daha sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Sizler de 14-28 Mayıs seçimlerinde milletvekilliğinde %55,5 Cumhurbaşkanlığında %58 oy oranıyla gönlünüzün bizden yana olduğunu gösterdiniz, bizi yalnız bırakmadınız. Biz de Isparta’dan aldığımız güçle Türkiye Yüzyılı’nın inşası yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Şu anda alanda 35 bin Ispartalı kardeşim var. İşte Isparta bu” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.