Cumhurbaşkanımızı Önemsiyorum

Cumhurbaşkanımızı Önemsiyorum

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2019 14:22
Cumhurbaşkanımızı Önemsiyorum

Belediye Başkanı Günaydın, Kadın ve Demokrasi Derneğini (KADEM) ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sanata büyük önem verdiğine işaret eden Günaydın, “Cumhurbaşkanımızı önemsiyorum, çünkü bizim cumhurbaşkanımız. ‘neye önem verdin?’ derseniz, Cumhurbaşkanımız özel millet bahçesi istedi. Hazırladım, planlarını çizdik, temel atma aşamasına geldik. 100 dönüm üzerine millet bahçesini inşa ediyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, KADEM’i ziyaretinde yaptığı konuşmada, bayanlara tüm Türkiye’nin önem vermek zorunda olduğuna vurgu yaptı. Bayana gerekli önemin verilmemesi durumunda ülkenin istediği noktaya ulaşamayacağını dile getiren Günaydın, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi o muasır medeniyete ulaşamaz. Bayanlar anne, psikolog, eğitici, evlat yetiştirendir. Bayanlara her konuda öncülük verilmesi gerektiğine inanıyorum. Bayanlarımızın hissetme ve duygusu çok büyüktür. Anne karşılıksız sever” dedi.

YAPTIKLARI İŞLERE DUYGULARINI YANSITIYORLAR
Belediye olarak bayanlara büyük önem verdiklerini Ahşap Sanat Merkezi ve ISMEK el sanatlarını kurduklarını ve burada eli ojeli bayanların çalıştıklarını ve çok büyük eserlere imza attıklarına değinen Başkan Günaydın, “Bu merkezlerimizde bayanlarımız öndedir, yaptıkları işlere duygularını yansıtmaktalar” şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZA ÖNEM VERİYORUM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da sanata büyük önem verdiğine işaret eden Günaydın, belediye ziyaretinde el sanatlarına ilişkin verdiği brifingi anlatarak, “Cumhurbaşkanımızın ziyaretinde kısa bir brifing vermiştim. Cumhurbaşkanımız sanatı seviyor. Bende Cumhurbaşkanımızı önemsiyorum, çünkü bizim cumhurbaşkanımız. Evet benim partimden bir cumhurbaşkanı olmayabilir ama cumhurbaşkanı. Burada sahip olacaksınız, sahip olmak zorundayız. Cumhurbaşkanımıza önem veriyorum, genel başkanımız zaten destekliyor. ‘neye önem verdin?’ derseniz, Cumhurbaşkanımız özel millet bahçesi istedi. Hazırladım, planlarını çizdik, temel atma aşamasına geldik. 100 dönüm üzerine millet bahçesini inşa ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

KADINLARIN DA SİYASETTE YERİ OLSUN
Başkan Günaydın ve eşi Dilek Günaydın’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden KADEM Başkanı Hatice Gonca Kayacan, dernek olarak yaptıkları çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Kayacan, “Hem sorunlarımızı paylaştık, hem Isparta üzerine konuştuk. Ziyaretleriniz bizi mutlu kılıyor, teşekkür ederiz. 4 aylık bir derneğiz, 108 etkinlik yaptık. Siyasete de destek olalım istiyoruz. Siyaset anlamında yaptığımız ilk etkinlik siyaset akademisi. Bizde elimizden geleni yapmak istiyoruz. Güçlü kadınlar girdikleri ortama güç versinler, kadınların da siyasette yeri olsun istiyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.