"Cumhuriyetimizin 100. Yılı: E-Sanat Galerisi Çevrimiçi Karma Sergisi"

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı: E-Sanat Galerisi Çevrimiçi Karma Sergisi"

Yayınlanma:
"Cumhuriyetimizin 100. Yılı: E-Sanat Galerisi Çevrimiçi Karma Sergisi"

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gönen Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından düzenlenen "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" adlı sergi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümüne ithaf edilen önemli bir sanat etkinliği olarak sanatseverlerle buluştu.

Sergi, heykel, resim, seramik, grafik, fotoğraf ve geleneksel sanat alanlarında üretilmiş eserleri bünyesinde barındırıyor, 63 katılımcı sanatçının 66 farklı eseri sergileniyor.

"Cumhuriyetimizin 100. Yılı" adını taşıyan bu sergi, Cumhuriyet'in ilanının 100. yılını onurlandırmak ve bu tarihi dönüm noktasını sanatın gücüyle vurgulamak amacı taşıyor. Çevrimiçi olarak düzenlenen bu karma sergi, farklı sanat disiplinlerinde çalışan sanatçıların ve tasarımcıların eserlerini bir araya getirerek, Cumhuriyet'in kuruluşundan bu yana geçen yüz yıl boyunca yaşanan tarihi ve toplumsal değişimleri sanatın gözüyle yansıtıyor.

Sanatseverler, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutlamak ve sanatın evrensel dilini kullanarak tarihsel ve toplumsal gelişmeleri bir sanat eseri perspektifiyle deneyimleme fırsatına sahip olacaklar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.