Cumhuriyetin 96.Yılında Anlamlı Temel Atma Töreni

Cumhuriyetin 96.Yılında Anlamlı Temel Atma Töreni

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2019 09:24
Cumhuriyetin 96.Yılında Anlamlı Temel Atma Töreni

Isparta Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet’in 96. yıldönümünde anlamlı bir tesisin temel atma törenini gerçekleştirecek. Başkan Başdeğirmen’in, seçim döneminde dile getirdiği ve göreve seçilmesinin ardından ilk alınan meclis kararlarından birisi olan şehit yakınları ve gaziler ile ailelerinin kullanabileceği hizmet binasının temeli bugün saat 14.00’da törenle atılacak.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tesisin Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Isparta Şubesi Başkanlığınca ortak kullanılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 19 Eylül Gaziler Gününde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğindeki konuşmasında müjdeyi vermişti. Başkan Başdeğirmen, Fatih Mahallesi 4578 sokak üzerinde yer alacak olan hizmet binasının temel atma törenine tüm vatandaşları davet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.