Damağınızdaki Tatlı Acı Mirzabey Çiğ Köfte

Damağınızdaki Tatlı Acı Mirzabey Çiğ Köfte Açıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2019 17:13
Damağınızdaki Tatlı Acı Mirzabey Çiğ Köfte

“Damağınızdaki Tatlı Acı” sloganıyla yola çıkan Mirzabey Çiğköfte, Hastane Caddesi’nde hizmete girdi. İşletmeciliğini İsmail ve Abdullah Gençay’ın yaptığı Mirzabey Çiğköfte’nin açılış kurdelesini Gülbirlik Eski Genel Müdürü Bolat Tamer ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç birlikte kesti.

Okunan duaların ardından yapılan açılışa çok sayıda davetli katıldı. İşletmeci İsmail Gençay, “Merkezi Yalvaç’ta olan Mirzabey Çiğ Köfte’yi Isparta ile buluşturmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mirzabey Çiğ Köfte günlük üretim yapılan, müşterisine taze taze sunulan bir marka. Ürünlerimiz her gün Yalvaç’tan geliyor. Bu çok önemli. Günlük yapılıyor ve günlük geliyor. Biz de Isparta’yı bu marka ile buluşturduk. Güvenle tüketebileceğiniz Mirzabey Çiğ Köfte’yi tatmadan çiğ köfte yedim demeyin” ifadelerini kullandı.

Mirzabey Çiğköfte Eski Şifa Hastanesi üzerinde Gençaylar Mobilya Yanında müşterilerini bekliyor.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.