Damak Tadında Yeni İsim: Nur Sofrası

Isparta’da farklı damak zevkleri arayanlara zengin menüler ve lezzetler sunan Nur Sofrası, Kültür ve Turizm Müdürlüğü arkasındaki Nur Sokak’ta hizmete girdi.

Yayınlanma:
Damak Tadında Yeni İsim: Nur Sofrası

Günün her saatinde 19 çeşit kahvaltıyı müşterilerine sunan Nur Sofrası, Ramazan Ayı boyunca da zengin sahur ve iftar menüleriyle hizmetinizde…

Isparta’da kendi bünyelerinde oluşturdukları lezzetleri farklı damak tatlarına sunan Etyemezler Nur Sofrası, Kepeci Mahallesi’ndeki Nur Sokak’ta hizmete girdi. Kentte ilk güveçte sucuk lezzetini müşterilerine sunan Nur Sofrası, şehrin merkezinde ve gürültüden uzak nezih mekânında açık ve kapalı alan seçenekleriyle sizleri bekliyor.

GÜNÜN HER SAATİNDE 19 ÇEŞİT KAHVALTI!
Kaliteyi ucuza sunan Nur Sofrası, günün her saatinde 19 çeşit kahvaltı imkânıyla Isparta’daki vazgeçilmezler listesinde yerini alacak gibi gözüküyor. Isparta’da sıcak bir aile ortamının yanı sıra nezih bir mekân oluşturmayı amaçlayarak Nur Sofrasını hizmete açtıklarını belirten işletmeci Enver Etyemez, bir lokantanın yanı sıra kafeterya hizmeti de sunduklarını ifade etti.

LEZZETE EVET, KALORİYE HAYIR!
Kilo almak istemeyen müşterilerini de özellikle hesaba kattıklarını anlatan Enver Etyemez, ürünlerinde genel olarak kepek unu kullandıklarını, ‘Olağanüstü lezzetlerde artık kalori korkusuna hayır!’ dediklerini belirtti.

KALİTELİ ÜRÜN… UYGUN FİYAT… PAHA BİÇİLEMEZ HİZMET…
Kapalı ve sigara içilebilir açık alanlarının bulunduğunu aktaran Etyemez, yöresel ve special pide ve ızgara çeşitleri – fix menüler – salata çeşitleri ile tatlı çeşitleri ile zengin ikramların Nur Sofrası’nda olduğunu iletti. İşletmelerinde ürettikleri tüm mamullerinde helal markalı ve kaliteli ürünler kullandıklarını açıklayan Etyemez, Ispartalıları ve buraya yolu düşen herkesi, güler yüzlü personeli ile hizmet verdikleri sıcak aile ortamına beklediklerini söyledi.

GRUPLARA ÖZEL İNDİRİM FIRSATLARI
Rezevasyonlar, grup toplantıları ve yemeklerinde özel indirim fırsatları uyguladıklarını da dile getiren Etyemez, lezzetlerini paket servis imkânı ile de ulaştırma fırsatı sunduklarını aktardı. Haftanın 6 gününde, sabah 07.30 ila akşam 23.30 saatleri arasında hizmet veren Nur Sofrası, tüm servislerini bambu tabaklarla yapan nadir işletmelerden olma unvanını da elinde bulunduruyor.

RAMAZAN’A ÖZEL “NUR SOFRASI”
Ramazan ayı boyunca sahur ve iftarlarda da açık olduklarını hatırlatan Etyemez, damak tadı lezzeti arayan herkesi Nur Sofrasında beklediklerini belirtti. İşte, Etyemezler Nur Sofrası’ndaki farklı lezzetlerden bazıları; Güveçte Sucuk Taş Fırında El Yapımı Pizza Kişiye Özel Pizza Isparta Pide Kişiye Özel Lahmacun Ton Balıklı Salata Akdeniz Salata Nur Special

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum