Danışmanlıktan Milletvekilliğine

28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde CHP’den Milletvekili seçilen Yalım Halıcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kaydını yaptırarak, odasına yerleşti.

Yayınlanma:
Danışmanlıktan Milletvekilliğine

Milletvekili Halıcı, 20 yıl önce milletvekili danışmanı olarak gittiği mecliste, şimdi milletvekili olarak gitti.
CHP Milletvekili Yalım Halıcı, 2003 yılında dönemin CHP Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner’in danışmanı olarak meclise adım attı. Daha sonra CHP’den Milletvekili olan Ali Haydar Öner ve İrfan Bakır’ın danışmanlığını da yaptı.

20 yıldır meclise sürekli danışman olarak gitti, geldi. 28. Dönemde de bu kez kendisini aday oldu. Milletvekili seçilen Halıcı, 20 yıl sonra milletvekili olarak Isparta’ya hizmet edecek.
Milletvekili Halıcı, dün kadını yaptırdıktan sonra odasına geçti.

Masada ilk fotoğrafını çektirdi. Milletvekili Halıcı; “2003 yılında Chp Isparta Milletvekili Mevlüt Coşkuner ‘ in danışmanı olarak adım attığım Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bugün 28. Dönem milletvekili olarak bulunmanın gururunu yaşıyorum.
Bugünlere gelmemde büyük emeği olan aileme, ikinci ailem Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinden yol arkadaşıma, Millet ittifakına ve oylarıyla bize destek olan Ispartalı hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.