Dart yarışmaları tamamlandı

Dart yarışmaları tamamlandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2019 12:29
Dart yarışmaları tamamlandı

Grup yarışmalarında genç erkekler 26 il okul takımı, kızlarda 23 il okul takım toplam 196 sporcu mücadele etti. 

Dart sporunun kalbi ilimizde attı. Türkiye Okul sporları Genç Kız - Erkekler Grup Yarışmaları Grup yarışmaları 23-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Işıkkent Spor Salonunda gerçekleştirildi. 

Grup yarışmalarında genç erkekler 26 il okul takımı, kızlarda 23 il okul takım toplam 196 sporcu mücadele etti. 

Gençler kategorisinde ilimizi erkekler Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi, kızlarda ise Sütçüler Fevzi Erinç Çok Programlı Anadolu Lisesi temsil etti. 

Sporcular hedefe ulaşmak için kıyasıya mücadele verdi. 

Pazar günü gerçekleştirilen final yarışmalarının sonunda ise dereceye giren il okul takımları belli oldu. 

Genç kızlarda Antalya Spor Lisesi birinci, Ankara Sincan Anadolu Lisesi ikinci, Denizli Yatağan Müftü Arif Aksit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Aydın Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi dördüncü oldu. 

Erkeklerde ise kızlarda olduğu gibi Antalya Spor Lisesi birinci, Denizli İbrahim Çankaya Sosyal Bilimler Lisesi ikinci, Aydın Şukufe Cemal Özbaş Çok Programlı Anadolu Lisesi üçüncü, Ankara Sincan Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Dereceye giren okul takımları Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.

Yarışmaların sonunda dereceye giren il okul takımlarına madalyaları İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen törenle takdim edildi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde 400'ye yakın sporcunun katıldığı Dart Grup müsabakalarının ilimiz ev sahipliğinde sorunsuz tamamlandığını belirterek, yarışlarda emeği geçen hakem, antrenör, il temsilciliği ve personellere teşekkürlerini iletti. İl Müdürü Gevrek dereceye giren il okul takımlarına ise Türkiye finallerinde başarılar diledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.