Davraz Kayak Merkezinde Fotoğraf ve Video Yarışması

Davraz Kayak Merkezinde Fotoğraf ve Video Yarışması

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2019 13:27
Davraz Kayak Merkezinde Fotoğraf ve Video Yarışması

"DAVRAZDAN BİR KARE"
ÖDÜLLER
Fotoğraf dalında
1. 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için sezonluk ski pass
2. 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için 200 çıkış ski pass
3. 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için 100 çıkış ski pass
4. Mansiyon ödülü : 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için hafta sonu 2 günlük ski pass
5. Mansiyon ödülü : 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için hafta sonu 2 günlük ski pass
6. Mansiyon ödülü : 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için hafta sonu 2 günlük ski pass
7. Mansiyon ödülü : 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için hafta sonu 2 günlük ski pass

8. Mansiyon ödülü : 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için hafta sonu 2 günlük ski pass
VİDEO DALINDA
1. 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için sezonluk ski pass
2. 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için 200 çıkış ski pass
3. 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için 100 çıkış ski pass
4. Mansiyon ödülü : 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için hafta sonu 2 günlük ski pass
5. Mansiyon ödülü : 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için hafta sonu 2 günlük ski pass
6. Mansiyon ödülü : 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için hafta sonu 2 günlük ski pass
7. Mansiyon ödülü : 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için hafta sonu 2 günlük ski pass
8. Mansiyon ödülü : 2019-2020 Kayak sezonunda 1 kişi için hafta sonu 2 günlük ski pass
Şartnamesi
Yarışma Adı:
Davrazdan bir kare fotoğraf ve video Yarışması”. yarışma Davraz Turizm Merkezi Hizmet Birliği tarafından düzenlenmektedir .
Yarışma Amacı:
Davraz Dağımızı ve Davraz Kayak Merkezimizi siz fotoğrafçılarımızın karesinden görmek ve davraz turizm merkezimizin tanıtımına yarışma ile katkıda bulunmak .
Yarışma Kategori-Bölümleri:
Yarışma Sayısal (Dijital) kategoride, Renkli fotoğraf ve video olmak üzere iki bölümdür.
Katılım Koşulları:
a) Yarışmaya katılım ücretsizdir.
b) Katılımcı 18 yaşından büyük olmalıdır.
c) Yarışmaya katılım, tüm fotoğrafçılara açıktır. Fotoğraf yarışması düzenleme komitesi ve Davraz Kayak Merkezi Çalışanları ve birinci dereceden yakınları yarışmaya katılamazlar.
d) Işık, kontrast, renk, gren gibi fotoğrafın karakterini bozmayacak fotoğrafik müdahaleler dışında, uygulanacak salt grafik nitelikli bazı Photoshop veya benzeri yazılım efektlerinin (örneğin suluboya filtresi vb) kullanıldığı fotoğraflar, birden fazla fotoğrafın birleştirilmesi ile elde edilen fotoğraflar, dijital manipülasyonların gerçekleştirdiği fotoğraflar elenecektir. Bu konuda jürinin takdiri esastır.

e) Yarışmaya her yarışmacı en fazla 4 (dört) adet Sayısal (Dijital) Renkli veya Siyah-Beyaz fotoğraf ile katılabilir. Video kategorisinde katılım için en fazla 2 adet video ile katılım sağlanabilir .
f) Katılımcı, internet sitesine yarışma için yüklediği fotoğrafların ve videoların tümüyle kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Aksine davranış kural ihlali sayılır.
g) Yarışmaya gönderdiği fotoğraf ve videolar üzerinde, yapıt kendisine ait olmadığı halde kendisininmiş gibi göstermeye ve değerlendirme kurulunu yanıltmaya yönelik her türlü müdahale ve değişiklikler kural ihlali sayılır.
l) ödül kazanan fotoğraflar ve videoların , asıl dosyalarını katılımcıdan talep edebilecektir.
m) Yarışma sonucu https://davrazkayakmerkezi.org/
adresinden duyurulacak; ayrıca kazanan ve yedek yarışmalara e-posta ile bildirim yapılacaktır.
n) ödüller Davraz Turizm Merkezi Hizmet Birliği ofisinden 01.12.2019 tarihine kadar teslim alınacaktır.
m) Ödüller karşılık değeri olan nakti ödemeye dönüştürülemez.
FOTOĞRAFLARIN KULLANIMI VE TELİF ÜCRETİ
a) Yarışmaya katılan eserlerin yayın, telif, kullanım, sergileme hakkına ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 21’inci maddesinde tanımlanan işleme, 22’nci maddesinde tanımlanan çoğaltma, 23’üncü maddesinde tanımlanan yayma, 24’üncü maddesinde tanımlanan temsil ve 25’inci maddesinde tanımlanan işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim mali haklarına Fotoğrafçı ile birlikte Davraz Turizm Merkezi Hizmet Birliği da sahip olacaktır. Bu eserler Davraz Turizm Merkezi Hizmet Birliği arşivinde saklanacaktır. Sanatçı eser(ler)inin kullanımı için peşinen izin /muvafakat name vermiş sayılır. Yarışma sonunda eserler, bütün telif haklarıyla Davraz Turizm Merkezi Hizmet Birliği tarafından satın alınmış gibi işlem görür.
b) Yarışmada ödül alan ve katılım sağlayan fotoğraflar ve videolar ile satın alınan eserler sahiplerinin isimleri belirtilmek kaydı ile (dergi ve bülten iç sayfa kullanımı, leaflet, internet sitesi gibi fotoğrafların kullanılacağı alan büyüklüğünün izin vermemesi durumlarında isim belirtilemeyebilir) ayrıca bir telif ücreti ödenmeden davraz turizm merkezi hizmet birliği tarafından etkinliklerinde ve eğitim faaliyetlerinde, sergi, basılı katalog, dijital katalog (mobil platformlar da dahil), davraz turizm merkezi hizmet birliği bünyesindeki web siteleri, davraz turizm merkezi hizmet birliği . bünyesindeki mobil uygulamaları, , davraz turizm merkezi hizmet birliği bünyesindeki tüm sosyal medya hesapları, skylife dergileri basılı, dijital, mobil versiyonları, ajanda, poster, takvim, kutu vs gibi pazarlama destek ürünleri, basılı yayınlarda ve dijital ortamlarda, kitaplarda, reklamlarda, broşürlerde vb her türlü tanıtım malzemelerinde, TV programları ve reklamlarında ihtiyaç duyulabilecek tüm mecralarda reklam ve tanıtım amaçlı süresiz kullanılabilecektir. Katılımcı bunlara bağlı olarak telif ücreti dahil herhangi bir talepte bulunmaktan peşinen vazgeçtiğini kabul ve taahhüt eder.
c) Katılımcı, ödül verilen isminin belirtilmesi sureti ile, Davraz Kayak Merkezi hizmet Götürme birliği belirleyeceği tarihlerde ve yerlerde sergilenmesi veya yarışmadan sonra aynı eserde ve yarışmanın tanıtımı amacıyla oluşturulabilecek her çeşit çalışmada yer alması durumunda ödül ve/veya telif ücreti dışında herhangi bir talepte bulunmaktan peşinen vazgeçtiğini kabul ve taahhüt eder.
f) Yarışmaya gönderilen fotoğraflar ve videolarda görünebilecek insanların, fotoğrafının çekilmesine ve bir yarışmaya gönderilmesine, fotoğrafın internette ve basılı yayın organlarında yayınlanmasına izin verdikleri kabul edilir. Söz konusu kullanımlardan dolayı ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkların tüm sorumluluğu yarışmacıya aittir.
g) Gönderilen fotoğraflar ve videolar tamamı yarışmacı tarafından çekilmiş olmalıdır. Başkasına ait görüntülerin olduğu gibi veya kısmen kullanılması durumunda ortaya çıkabilecek telif hakkı ihlallerinin tüm hukuki sorumluluğu katılımcıya aittir.
h) Yarışmada ödül alan ve sergilenmeye değer görülen fotoğraflar, Davraz Turizm Merkezi Hizmet Birliği ’nin https://davrazkayakmerkezi.org/ internet sitesinde yayınlanacak ve belirlenecek olan alanların kapasitesine bağlı olarak sergilenecektir.
Fotoğrafların Gönderilmesi:
a) Fotograflar [email protected] adresine Ad soyad -telefon no – açık adresi ile birlikte mail atılması ile idaremiz tarafından kaydınız alınmış ve maili tarafınıza ulaşması ile katılımınız sağlanmış olacaktır. Fotografların isimleri dosya üzerinde yazılı olacaktır. Bir kişi en fazla 5 adet Fotograf ile katılabilir. Videolar boyutları mail ortamında göndermek için uygun ise [email protected] mail adresine uygun değil ise videolar cd ortamında “Davraz Turizm Merkezi Hizmet Birliği Sanayi Mah 104 . cadde Isparta il Özel İdaresi Kampüsü “ adresine posta yolu gönderilecek veya elden teslim edilecektir. İdaremiz tarafından postanın alındığına dair tarafınıza dönüş yapılacaktır. Videolar ile birlikte katılımcının Ad soyad -telefon no – açık adresi- mail yazılı olmalıdır. Tarafımıza ulaşmayan postalardan Davraz Turizm Merkezi Hizmet Birliği sorumlu değildir. Video ve fotoğraflar ayrıca kayan Sezonu açık olduğu dönemlerde Davraz Kayak merkezi yönetimine cd olarak Davraz kayak merkezinde elden teslim edilebilir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.