Davraz Kayak Merkezi'nde Sezon Açıldı
Davraz Kayak Merkezi'nde Sezon Başladı, Kayakseverler Yoğun İlgi Gösterdi!
Yayınlanma:
Davraz Kayak Merkezi'nde kayak sezonu açıldı. Yoğun kar yağışı ve mükemmel pist koşullarıyla kayak tutkunlarını ağırlayan Davraz, sadece Isparta'dan değil, çevre illerden de birçok kayakseveri kendine çekti.
Hafta sonu itibarıyle kayakseverler, pistlerin tadını çıkarmak için erken saatlerde Davraz'a akın etti. Isparta'nın yanı sıra Antalya, Konya ve Burdur gibi çevre şehirlerden gelen ziyaretçiler, kayak yapmanın keyfini çıkarmak için Davraz'ı tercih etti. Özellikle hafta sonu tatili nedeniyle otellerde yoğunluk yaşanırken, sosyal medya hesaplarında da kayakla ilgili paylaşımlar artmaya başladı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.