Davraz'daki Sirene Oteli Devlet Ortak İşletecek

Vali teklif etti belediye olumlu karşıladı. SDÜ’de ‘tamam’ derse Davraz’daki 5 yıldızlı oteli devlet ortak işletecek

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Temmuz 2012 18:33
Davraz'daki Sirene Oteli Devlet Ortak İşletecek

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Vali Memduh Oğuz’un Davraz’da kapatılan Sirene Otel’in Valilik, Belediye ve SDÜ işbirliğinde işletilmesi yönündeki teklifine olumlu baktıklarını söyledi.

Davraz’da kapatılan Sirene Otel’in Valilik, Belediye ve SDÜ işbirliğinde işletilmesi konusu dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a soruldu. Başkan Günaydın Vali Memduh Oğuz’un fikrine olumlu yaklaşım göstererek; “Sayın Valimiz böyle bir fikir ortaya atmışsa neden olmasın. Üç kurum el ele vererek bu işi başarabilir.

Tabi böyle bir durum söz konusu olmadan önce olayın kanuni tüm yönlerini araştırarak yapmak gerekiyor. Malum, yaptığımız her iş şikayet konusu oluyor ve mahkemelerde uğraşıyoruz bir de. Hatta ben bu konuda bir takım çalışmalar bile yaptım. Sirene Otel’in kapatıldığını öğrenince hemen Ispartalı İşadamlarını aradım ve kendilerinden bu otele sahip çıkmalarını, oteli alarak işletmelerini istedim. İlla kurumsal olarak biz işletmemize gerek yok. Bu işi bilen konuya hakim şirketler de bu işi pekala yapabilirler. Ama, bu konuda özel sektör açısından hiçbir gelişme olmazsa da, biz Valiliğin bu teklifine olumlu bakarız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum