Davrazspor Son Maçını Kazandı

Davrazspor Son Maçını Kazandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2019 17:31
Davrazspor Son Maçını Kazandı

Pembe-yeşilliler, Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’taki son karşılaşmasında Didim Belediyespor’la deplasmanda oynadığı maçı 2-0 yenik durumdan 3-2 kazandı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, son maçında Didim Belediyespor’la deplasmanda karşılaştı. Didim Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Muğla Bölgesinden Uğurtan Kocaman, Manisa Bölgesinden Ahmet Yiğit Doktaş ve Refik Koçoğlu isimli hakemler yönetti.

Davrazspor, 2-0 geriye düştüğü maçta ilk yarıda Ümit Kocabaş, Deniz Boztepe ve Emrah Sansar’la bulduğu gollerle maçı 3-2 kazanmasını bildi. Pembe-yeşillilerde Antrenör Erol Yedibela, genç ve yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı.

Davrazspor, puanını 43’e çıkartarak sezonu 5. sırada tamamladı. Pembe-yeşilliler, Play-Out maçında Isparta 1. Amatör Futbol Ligi şampiyonu Emrespor’la karşılaşacak. Bu karşılaşmayı kazanan takım BAL’a devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.