Dede 2 Haziran'da Belli Olacak

Demirel'e sahip çıkma mitinginin ertelenmesinin ardından DP İL Başkanı Dede yeni yol haritasını açıkladı. '2 Haziran'da ne olacağını göreceğiz'

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2011 15:47
Dede 2 Haziran'da Belli Olacak

DP Parti Isparta Teşkilatının Demirel'e sahip çıkma mitingi ertelenmesinin ardından açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Dede, 'Başbakan 2 Haziran'da Demirel'i ağzına alısa yeniden değerlendireceğiz' dedi.

Dede: 'Isparta Demokrat Parti teşkilatları olarak bizlerde  memleketimizin yetiştirdiği bu büyük değere sahip çıktık bizlere teşkilatlarımız başta olmak üzere M.H.P.DEN C.H.P. DEN, B.B.P.DEN, HAS PARTİDEN,D.S.P. DEN, şehrimizdeki birçok sivil toplum kuruluşlarından, ayrıca partilimiz olan olmayan, hatta hemşerimiz olmadığı halde Sayın DEMİRELE yapılanları hazmedemeyen ülkemiz  insanlarından, dolayısıyla  herkesten  Açık destek geldi.

 Bizler bugün Sayın Demirel’in heykelinin önünde hükümeti protesto etmek için  basın bildirisi okuyacaktık. Fakat bizimle beraber bu faliyete katılacak olan partiler ve arkadaşlarımızla yaptığımız istişare de;

2 haziran 2011 tarihinde Sayın başbakanın Isparta’da açık hava toplantısı yapacak olması,nedeniyle yapacağımız daha sonra değerlendirilecektir.

Çünkü geçmişte bir  dönemin başbakanı Isparta’mıza açık hava toplantısı yapmak için gelmiş ve şehrimizde istenmeyen olaylar yaşanmış ve kaybeden şehrimiz olmuştu.

 D.Parti Isparta da 40200 lük ilgenel meclisi oylarıyla üçüncü partidir, Bu yüzden önümüzdeki seçim sürecine zarar vermemek amacıyla bizi destekliyen C.H.P. M.H.P. başta olmak üzere birçok hemşehrilerimiz ve ilimizin ileri gelen insanlarıyla beraber önümüzdeki süreci dikkatle takip edeceğiz ve sayın başbakanın hükümet meydanı hitabı AKP adaylarının tutum ve davranışlarına göre yeniden gözden geçirelecektir. vebal AKP de dir” dedi.

Demokrat Parti İl Başkanı Dede, 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in de kararda etkili olduğunu söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.