Defne Jof Foster Ölü Bulundu

"Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'da bir arkadaşının evinde ölü bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Şubat 2011 11:53
Defne Jof Foster Ölü Bulundu

Ünlü sunucu ve DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan da bir arkadaşının evinde ölü bulundu.

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu.

İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

Astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster'ın "solunum yetmezliği", "kalp krizi" veya "astım krizi" yüzünen hayatını kaybettiği sanılıyor.

Tanzimat Sokak'ta bulunan eve gelen Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tıp ekipleri, ilk incelemelerinde Foster'ın üzerinde darp izi ve başka bulguya rastlamadı.

Olay yerine Defne Joy Foster'ın eşi İlker Yasin Solmaz da çağırıldı. Polis ekipleri evde Kerem Altan ve İlker Yasin Solmaz'ın ifadelerine başvurdu.

Defne Joy Foster'in gece arkadaşlarıyla Taksim'de eğlendiği ve daha sonra arkadaşı Kerem Altan'ın Göztepe'de bulunan evine sabaha karşı geldiği öğrenildi.

Defne Joy Foster'ın Caddebostan'da öldüğü ev, Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'a ait. Olaydan sonra Ahmet Altan da olay yerine gelip bilgi aldı.

Foster'ın cenazesi otopsi yapılmak için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, Kerem Altan ayrıntılı ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

32 Yaşındaki Sunucunun ölüm nedeni için Polis inceleme başlattı.

Defne Joy Foster kimdir?

Defne Joy Foster 2 Mayıs 1979'da Sinop'ta doğdu. Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu.

2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç isimli oğlu dünyaya geldi.

İlk olarak Kral TV'de DJ olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Foster, "Ruhsar", "Beyaz Yalanlar", "Sihirli Annem", "Selena", "Hayal ve Gerçek" gibi dizilerde de rol almıştı.

Foster son olarak da "Yok Böyle Dans" adlı programda yarışmacı olarak yer almıştı. Foster, geçen hafta yarışmadan elenmiş ve bunun nedenini de "Bebeğim bir süredir hasta. Geceleri uyutmuyor, onun için yeterince çalışamadım" diyerek açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum