Defne’nin Umuduna Işık Olalım

Defne’nin Umuduna Işık Olalım

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2021 13:51
Defne’nin Umuduna Işık Olalım

İzmir’in Bayındır İlçesi'nde oturan Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastası, 3 yaşındaki Defne Işıkdere, tedavi için destek bekliyor. Henüz 13 aylıkken “SMA Güçlü Tip 1” hastalığı teşhisi konulan Defne’nin annesi Öznur Işıkdere, tedavi maliyetinin 2,5 milyon doları bulduğunu söyledi. Anne Işıkdere, şu an 10,5 kilo olan Defne'nin 13,5 kiloya ulaşmadan ilaç tedavisine başlanması gerektiğini söyledi.

İLAÇ 2.2 MİLYON DOLAR

Minik Defne’nin sağlığına kavuşması için gerekli olan ilaç Dubai’de. Fiyatı ise 2.2 milyon dolar. Gönüllü gruplar bu paranın şu ana kadar sadece yüzde 14’ünü toparlayabildi. Minik Defne’nin tedavi olabilmesi için herkesin yardımına ihtiyaç duyuyor.

Defne şu anda 10.5 kilo. Defne eğer 3 kilo daha alırsa tedavi umutları sönecek. Türkiye olarak Defne 3 kilo daha almadan Dubai’ye gidip tedavisine başlaması gerekiyor. Minik Defne’nin ailesi ve aileye destek olan tüm gönüllü gruplar ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar ancak Defne’nin çok az bir zamanı kaldı.

Defne’nin ve ailesinin umutları sönmeden ona yardım edebilmek için aşağıda yer alan Valilik izinli IBAN’a para yatırabilirsiniz. Lütfen bu minik kızımızın hayata tutunması için sizlerde birer gönüllü olarak az yada çok demeden yardımda bulunmayı ihmal etmeyin.

VALİLİK İZİNLİ IBAN

DENİZBANK

TR78 0013 4000 0189 0865 7000 01

Fatma Öznur Işıkdere

Açıklama: Defne ????

DEFNE yazıp 3314e göndererek 20 TL destekte bulunabilirsiniz

defne-(2).jpg

defne-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.