Demokrat Gazetesi 76 YAŞINDA

Türkiye’nin en eski yerel gazetelerinden olan Demokrat Gazetesi, bugün itibariyle kuruluşunun 76’ncı yılını kutluyor.

Yayınlanma:
Demokrat Gazetesi 76 YAŞINDA

Türkiye’nin en eski yerel gazetelerinden olan Demokrat Gazetesi, bugün itibariyle kuruluşunun 76’ncı yılını kutluyor.

17 Mart 1947 yılında aktif yayın hayatına başlayan Demokrat Gazetesi 76’ncı yaşına ‘MERHABA’ dedi.

1947 yılının 17 Mart’ında yayın hayatına başlayan Demokrat Gazetesi, bugün 76 yaşında. Yarım asrı aşkın süredir yayın hayatına ilkeli gazetecilik anlayışı ile devam eden Demokrat Gazetesi, Isparta’dan aldığı gücü ve enerjiyi, Isparta için harcamaya devam ediyor.

Günümüzde Gazeteci Emre Altuğ’un imtiyaz sahipliğinde yayın hayatına devam eden Demokrat Gazetesi, genç ve dinamik ekibi ile kuruluş ilkelere sıkı sıkıya bağlı, milli ve manevi değerlerinden ödün vermeyen, haberi ve yorumu ayırarak okuyucuyu da fikir hayatına dahil eden bir anlayışla yoluna devam ediyor.

Demokrat Gazetesi’nin dev kadrosu adına konuşan Emre Altuğ, “Türk basınının 76 yıllık çınarı Demokrat Gazetesi, aynı heyecan ve ilkeleriyle okuyucusuyla buluşmaya devam ediyor. Tarafsız, ilkeli, objektif bir yayıncılık anlayışıyla her sabah Isparta’nın esnafına, iş adamına, işçisine, emeklisine, üreten kadınına, akademisyenine, öğrencisine kısacası Isparta’ya hayat veren toplumun tüm damarlarına ‘merhaba’ demeye devam edecek. Isparta’dan aldığımız gücü, Isparta için kullanacağız”

Demokrat Gazetesi Sorumlu Müdürü Sami Toksöz de “Güçlü bir ekiple, yayın hayatımıza devam ediyoruz. İlkelerimizden asla ve asla taviz vermeden, basın meslek-ahlak kurullarından sapmadan gazetecilik yapmaya söz verdik. 1947’den bu yana Demokrat Gazetesi’nin her kademesinde; haber merkezinden baskısına, dağıtımından reklam abone servisine kadar emek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Demokrat Gazetesi’nin şu anda tarih yazan kadrosunda, Sami Toksöz, Tuna Ünal, Tuğba Serel, Umut Demiral, Hakan Oran ve Mustafa Kahraman gibi genç ve usta isimler yer alıyor. (Tuna Ünal)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.