Denetimleri Ispartalı Firmalar Yapmalı

Denetimleri Ispartalı Firmalar Yapmalı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Temmuz 2019 14:40
Denetimleri Ispartalı Firmalar Yapmalı

Isparta Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Ahmet Tural, Isparta’da bulunan asansör denetimlerinin Alman orijinli İstanbullu bir firma tarafından yapılmasına tepki gösterdi.

Önceliğin yerli esnaflara verilmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Ahmet Tural; “Isparta’da yapılacak olan her türlü ticari faaliyette kazan kazan olsun istiyoruz. Tabi biz bunu talep ederken esnaflarımız fahiş fiyatlarla iş yapsın demiyoruz. Makul ve mantık çerçevesinde rayiç bedellerle yapılsın diyoruz. Hem işi yaptıran hem de işi yapan kazansın istiyoruz. O bakımdan resmi kurum ve kuruluşların ilk tercihi Ispartalı esnaflar olmalıdır diyoruz” dedi.

Daha önce yapılan hatalara dikkat çeken Başkan Ahmet Tural; “Eski belediye yönetimi zamanında bu konuda çok büyük yanlışlıklar yapıldı. Söylemle eylem birbirini tutmuyordu. Ispartalı esnafların korunduğu, önceliğin onlara verildiği söyleniyordu ama bu sadece söylemde kalıyordu. Maalesef bunu eylemde göremiyorduk. Bunun en güzel örneği asansör denetimlerinin Alman orijinli İstanbullu bir firmaya verilmesidir. Isparta’da bu işi yapabilecek birçok firma varken ihalenin dışarıya verilmesi düşündürücüdür” diye konuştu.

Belediyede özü sözü bir yönetimin işbaşına geldiğini ifade eden Tural; “Gerçekten esnaf dostu olan bir başkanımız var. Özü, sözü bir olan bir başkanımız var. Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’e sonuna kadar güveniyoruz. Ispartalı esnaflar bu konuda rahat olsun” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.