Denizli Valiliği'nden Isparta'ya Teşekkür

Denizli'nin Kale ilçesi ile Muğla'nın Menteşe ilçesi arasında kalan ormanlık alanda çıkan yangında, görev yapan itfaiye ekipleri için Denizli Valiliği'nden Isparta'ya teşekkür açıklaması yapıldı.

Yayınlanma:
Denizli Valiliği'nden Isparta'ya Teşekkür

Denizli'nin Kale ilçesi ile Muğla'nın Menteşe ilçesi arasında kalan ormanlık alanda, çıkan yangında görev yapan itfaiye ekipleri için Denizli Valiliği'nden Isparta'ya teşekkür açıklaması yapıldı.

Denizli'nin Kale ilçesi ile Muğla'nın Menteşe ilçesi arasında kalan ormanlık alanda, dün saat 14:40 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dere yatağından başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin seferber olması ile söndürüldü.

Denizli Valiliği ise konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada Isparta'dan gelen ekiplere de teşekkür etti.

Açıklamada ''Kale ilçemiz, Muslugüme mevkii ormanlık alanda 09.09.2022 Cuma günü saat 14.48 sularında çıkan yangın, ilimiz ve çevre illerin ekiplerinin müdahalesi sonucunda kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları devam etmektedir.

Yangının kontrol altına alınmasında yoğun çabalarından dolayı AFAD, Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve tüm kurumlarımız ile Aydın, Muğla, Manisa, Burdur, Isparta ve İzmir'den gelen ekiplerimize ve desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'' Denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.