Deprem Bölgesinde Görev Alan SDÜ Ekibine Teşekkür Belgesi

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından afet koordinasyonuna destek vermek üzere bölgeye giden Süleyman Demirel Üniversitesi personeli Isparta’ya döndü.

Yayınlanma:
Deprem Bölgesinde Görev Alan SDÜ Ekibine Teşekkür Belgesi

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından afet koordinasyonuna destek vermek üzere bölgeye giden Süleyman Demirel Üniversitesi personeli Isparta’ya döndü.

Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi, depremden etkilenen vatandaşların yanında olan ve bir nebze de olsa onların yaralarını sarmak için özveriyle çalışan SDÜ personeline, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleşen tören ile teşekkür belgesi verdi.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından felaketin ilk günlerinden itibaren afet bölgesinde sağlık hizmetleri, insani yardım faaliyetlerini yürüten SDÜ personeline teşekkür eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, “Hatay’da yardım çalışmalarına katılan, Türk milletinin çok önemli bir özelliğini gösteren öncü arkadaşlarımız bizim için çok değerli ve önemli. Buraya katıldığınız ve bizimle birlikte olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. ”dedi. Rektör Çarıkçı, törenin ardından tekrar Hatay’a hareket edecek olan SDÜ personeline teşekkür ederek afet bölgesindeki çalışmalarının verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini dile getirerek depremde hayatını kaybedenlere rahmet, geride kalanlara sabır dileyen Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Yavuz ise deprem alanında görev alan tüm SDÜ personeline teşekkür etti. Yavuz, sözlerinin devamında şunları söyledi: “Buhran zamanda gözünü budaktan esirgemeyen, lokmasını paylaşan gerektiğinde canını ortaya koyan necip milletinin bir ferdi olmaktan, SDÜ ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.”

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında görev yapan Hakan Acar ise “Memleketimizin yaşadığı bu olağanüstü halde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet; geride kalanlara sabır diliyorum. Sahada bulunmamıza sağlayan herkese de çok teşekkür ediyoruz. Bizim memleketimizin geleceği ile alakalı umutlarımızı sürekli yüksek tutmamızı sağlayan pek çok nedeni gördük. Erzakları dağıtırken gördük ki hiç kimse bir eşyanın kötüsünü ya da eskisini göndermemişti. Bu da necip milletin ne kadar kadirşinas olduğunun, bu milletin birbirine ne kadar bağlı olduğunun ve bu toprakların da ilelebet her ne olursa olsun sahibi olduğunun göstergesiydi.” dedi.

Konuşmaların ardından afet bölgesinden dönen SDÜ ekibine teşekkür beratları takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.