Depremde Hayatını Kaybeden Nurcan Özdemir Toprağa Verildi

Hatay'ın Antakya ilçesinde enkazdan çıkarılan Nurcan Özdemir'in (30) cenazesi, Isparta'da toprağa verildi.

Yayınlanma:
Depremde Hayatını Kaybeden Nurcan Özdemir Toprağa Verildi

Hatay'ın Antakya ilçesinde enkazdan çıkarılan Nurcan Özdemir'in (30) cenazesi, Isparta'da toprağa verildi. Nurcan'ın kurtarılan eşi Yahya Özdemir'in de hastanede tedavisi sürüyor. Çiftin 6 aylık bebekleri Ebrar'ın ise ne durumda olduğu bilinmiyor.

Hatay'ın Antakya ilçesinde 4 yıldır görev yapan polis memuru Yahya Özdemir, eşi Nurcan Özdemir ve 6 aylık bebekleri Ebrar, Kahramanmaraş merkezli ilk depremde enkaz altında kaldı. Yahya Özdemir, ağır yaralı kurtarılırken, Nurcan Özdemir'in ise cansız bedenine ulaşıldı.

Çiftin 6 aylık bebeklerinin ne durumda olduğu ise henüz bilinmiyor. Odabaşı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'ndeki apartmandan çıkarılan Nurcan Özdemir'in cenazesi, Isparta'nın Eğirdir ilçesine getirildi. Hızırbey Camisi'ndeki cenazede, anne Huriye Türkcan ile Nurcan'ın ablalarının feryatları yürek burktu.

Nurcan Özdemir'in cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Kervansaray Mezarlığı'nda toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.