Depremzede Çocuklarla Sahaya Çıkacaklar

Ispartapor, 5 Mart Pazar sahasında oynayacağı İnegölspor maçının seramonisine Isparta’da konaklayan depremzede çocuklarla el ele vererek çıkacak.

Yayınlanma:
Depremzede Çocuklarla Sahaya Çıkacaklar

Ispartapor, 5 Mart Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İnegölspor maçının seramonisine Isparta’da konaklayan depremzede çocuklarla el ele vererek çıkacak.

Ispartaspor Kulübünden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Ülkemiz büyük bir felaketle karşı karşıya kaldı. Birçok canımızı kaybettik. Yaralarının sarılmasını bekleyen birçok insanımız var.

Onlara destek vermek, acılarını bir nebze hafifletmek için Isparta 32 Spor Kulübü olarak 05 Mart 2023 tarihinde saat 14.00’da oynayacağımız İnegölspor maçı öncesinde Gençlikspor İl Müdürlüğü işbirliği ile İlimizde konaklayan depremzede çocuklarımızın karşılaşmayı izlemesi sağlanacak olup, İki takımda maç öncesi seremoniye depremzede çocuklarımız ile el ele sahaya çıkacaktır.

Bunların dışında stat içerisinde bir kaç etkinlik daha düşünüyoruz netleşince ayrıca bilgi vereceğiz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.