Depremzede Vatandaşlarımızı Ağırlanmaya Başladık

Depremzede Vatandaşlarımız Isparta’da Ağırlanmaya Başladı

Yayınlanma:
Depremzede Vatandaşlarımızı Ağırlanmaya Başladık

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli depremler sonrasında hasara uğrayan illerden Isparta’ya barınmak üzere gelen vatandaşlarımız Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında yerleştirilmeye başladı.

Depremzede vatandaşlarımız KYK Isparta ve Murat Hüdavendigar yurtlarında konuk ediliyor.

Yurtlarda üç öğün yemek hizmetinin yanında giyim ve sağlık hizmetleri verilirken psikolog ve sosyal hizmet görevlileri de vatandaşlara destek veriyor. Yurtlarda çocuklar için oyun alanları da oluşturuldu.

Isparta’daki yurtlara şu ana kadar 2500 depremzede yerleştirildi.

Ispartalıların evlerinde misafir ettiği depremzedelerle birlikte Isparta genelinde toplam 4000’e yakın depremzede vatandaşımız ağırlanıyor.

Deprem bölgelerinden ulaşan vatandaşlarımızın konuk edildiği yurtlarda incelemelerde bulunan Vali Aydın Baruş depremzede vatandaşlara geçmiş oldun dileklerini ileterek herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. 24 saat esasına göre çalışmaların devam ettiği yurtlarda görev yapan personele de teşekkür eden Vali Baruş, misafirler rahat etmediği sürece kendilerinin de rahat etmeyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.