Dereboğazı Yolunda Denetimler Artırıldı
Yılda 14 Milyon Aracın Geçtiği Isparta-Antalya Kara Yolunda Tedbirler Üst Seviyede
Yayınlanma:
Kurban Bayramı tatili süresince Isparta-Antalya (Dereboğazı) kara yolunda yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla güvenlik önlemleri artırıldı.
Emniyet ve Jandarma trafik ekipleri, bayram tatili boyunca güzergah üzerinde denetimlerini aralıksız sürdürecek. Özellikle Kazak ve Kargı tünellerinin bulunduğu bölgede, normal günlerde yaklaşık 10 bin olan günlük araç geçiş sayısının, tatil dönemlerinde 18 bine kadar çıkabildiği belirtiliyor.
Artan trafik yoğunluğunu göz önünde bulunduran yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına uymaları, hız limitlerine riayet etmeleri ve yolda dikkatli olmaları konusunda önemle uyardı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
