Deva Partisi'nin A Takımı Belli Oldu

Deva Partisi'nin A Takımı Belli Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2021 13:59
Deva Partisi'nin A Takımı Belli Oldu

DEVA Partisi Isparta İl Teşkilatı’nın kuruluş çalışmaları tamamlandı. DEVA Partisi Isparta’da Avukat Şayeste Özer Ceylan’ın başkanlığında teşkilatını oluşturdu.

Liderliğini Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi Isparta’da teşkilatını kurdu.

İl Başkanı Av. Şayeste Özer Ceylan, açıklamasında “Oldukça yoğun bir çalışma sürecinin ardından 9 Mart 2020’de Türkiye’nin devası Demokrasi ve Atılım Partisi kuruldu. 9 ay gibi ülkemizde rekor sayılabilecek kısa bir sürede 1. Olağan Genel Kongresi’ni yapan Türkiye’nin tek partisi olmuştur. DEVA Partisi kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle, öğretmenlerle, emekçilerle, engellilerle, işçilerle, esnafla yani özetle toplumun her kesimiyle eşitlik, adalet ve özgürlük için yola çıkmıştır.

Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın “Türkiye’de siyaset sadece erkeklere bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir“ şeklindeki söylemi ile kadınların partimizin kadrolarında görev alma istek ve eğilimleri artmıştır. Kendisini çaresiz hisseden bütün vatandaşlarımızı, ülkemizden ümidini kesip yurtdışına gitmek isteyen gençlerimizi, toplumumuzun temel mimarı kadınlarımızla birlikte siyaset yapmaya ve ülkemizin geleceğine sahip çıkmaya davet ediyoruz.” Dedi.

DEVA Partisi’nin Isparta İl Yönetim Kurulu, şu isimlerden oluştu:

Şayeste Özer Ceylan, Hasan Hüseyin Çalık, Cem Tekin Topaloğlu, Gökhan Demiralay, Emin Korkman, Abdullah Ünal, Eda Moroğlu Durmuş, Engin Karaca, Mevlüt Demir, Oya Salman, Yaşar Sökmen, Mustafa Ayata, Tuğçe Demiralay, İlhan Topuz, Hüseyin Serkan Yaşar. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.