Devlet Demiryolları Ekibi Isparta-Ray İçin Isparta’ya Geliyor

‘IspartaRay Projesi le ilgili Devlet Demiryolları ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Devlet Demiryolları Ekibi Isparta-Ray İçin Isparta’ya Geliyor

‘IspartaRay Projesi le ilgili Devlet Demiryolları ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Kentte fizibilite çalışmaları yapan ekip zemin etütlerini ve hatların geçeceği bölgeleri hesapladı.

Kentteki trafik sorunu ile ilgili muhalefetin sıklıkla gündemde getirdiği ve Belediye Başkanı Başdeğirmen’in seçim dönemi en önemli vaatleri arasında yer alan IspartaRay projesi ile ilgili sürecin devam ettiği öğrenildi.

Devlet Demiryolları ekiplerinin IspartaRay projesinin hazırlık aşamasında her noktasında yer aldığını belirten Başdeğirmen “ Ispartaray için 50 metrelik yola ihtiyacımız vardı. Bunun için 2 yıl uğraştık. Orası Büyük Ova içerisindeydi. Bunun peşini bırakmadık ve aldık. Devlet Demiryolları ekibi Isparta’ya geliyor. Ispartaray’ın projesini hazırlıyorlar.

Daha önce de birkaç kez gelmişler ve zemin etütlerini yapmışlardı. Planlar hazırlandı, hatların nereden geçeceği hesaplandı. Pazartesi ekip gelecek ve Ispartaray’ın son noktalarını koymaya çalışacaklar.

‘Ispartaray ne oldu’ diyorlardı. Bu projeler kolay değil. 2 yıllık pandemi süreci bizim her şeyimizi etkiledi. Allah’ın izniyle verip de yapmadığımız hiçbir sözümüz kalmayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum