Dikkat Elektrik Kesintisi Yapılacak

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.Isparta İl Müdürlüğü yapılacak olan tesis yenileme çalışmalarından dolayı yarın gün boyunca elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2013 13:17
Dikkat Elektrik Kesintisi Yapılacak

Yapılan açıklamada, bölgede yapılacak çalışma nedeniyle enerji verilemeyeceği duyuruldu.

Açıklamada, “Çalışmaların planlanan süreden daha erken bitmesi halinde, yeniden enerji verilmesi mümkün olabileceğinden abonelerimizin can ve mal güvenliğiaçısından dikkatli olmaları önemle duyurulur” denildi.

Kesinti Yapılacak Semtler Ve Bölgeler; Sav kasabası, Çukur, Küçük Kışla, Büyük Kışla, Güneyce, Darıören, Kadılar köyleri ve mahalleleri, şahlan soğuk hava, Kurpaş, Akdeniz Mermer, Metemar Mermer fabrikaları, Antalya yolu AVEA, TURKCELL, VODAFONE, TRT vericileri, İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat merkez komutanlığı 40. Piyade Eğitim Alayı, ISPAŞ A.Ş, Modul ve İşmer Mermer fabrikalar, Furupan, Akın İplik Fabrikası, Adım Tekstil, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu, Dalin, Aliköy Türkcell, Avea, Aliköy TOKİ, Beşel Un fabrikas, Şahlarlar S.H.D Tesisleri, Zeybekler A.Ş. Opel Servisi ve Satış Bayi, Aydın Gıda A.Ş, Erçetin Gülyağı Fabrikaları, Yüceçam, Yüceer, Kereste Fabrikası, Şirinler Gulf Benzin İstasyonu, Ergün Petrol Tesisleri Taymus Yapı Elemanları A.Ş. Adarlar A.Ş., Hayrat Neşriyat Matbaa Tesisleri Gülüm Mobilya; Pazar Günü Saat 07.00 – 09.00 saatlerin arasında kesilecek.

Kesinti Yapılacak Semtler Ve Bölgeler; Büyükgökçeli Kasabası, Kuleönü Bahçe Mahallesi, SDÜ Demetrasyon Çiftliği, Sivriler Petrol ve SHD, Gökçeliler SHD, K Gökçeli Köyü, Kara Mehmet Mermer, Barla Mermer, Doçe Mermer, Masa Madencili, Camili Yayla Kışlası, Sevinçbey Petrol, Sevinçbey SHD; Pazar günü 09.00 – 10.00 saatleri arasında kesilecek.

Kesinti Yapılacak Semtler Ve Bölgeler; Yalvaç İlçesinin tamamı, kasaba köyleri, (Dedeçam ve Kozluçay hariç) Pazar günü saat 10.30 – 12.00 arasında kesilecek.

Kesinti Yapılacak Semtler Ve Bölgeler; Arak, Armutlu, Arslandoğmuş, Aşağıdinek, Başdeğirmen, Belceğiz, Çaltı, Çavundur, Çeltek, Fakılar, Gedikli, Karayaka, Kıyakdede, Köprüköy, Ördekçi, Örenköy, Salur, Sarıkaya, Yakaemir, Yassıbel, Yenicekale, Yeniköy, Yukarıdinek Köyleri, Çiçekpınar Kasabası Sanayi Sitesi; Pazar Günü saat 12.00 – 13.30 arasında kesinti yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.