Dinar’ı Isparta’nın İlçesi Olarak Görmek İstiyoruz

Dinar’ı Isparta’nın İlçesi Olarak Görmek İstiyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2019 10:19
Dinar’ı Isparta’nın İlçesi Olarak Görmek İstiyoruz

Dinar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftarda buluştu. SDÜ Taş Kafe'de bir araya gelen üyeler birlikte iftar açtı.

Dernek Başkanı Heves Çimen yaptığı açıklamada; "Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma içerisindeyiz. Dernek olarak bu tip faaliyetleri yapacakları tüm hemşehrilerinizin birlik içerisinde olmaya davet ediyoruz. Bir olalım bin olalım hep birlikte Isparta’ya hizmet edelim. Amacımız; bu güller diyarı şehre Dinar’ı 13. İlçe olarak görmek istiyoruz. Devletimizin her kademesinden desteklerini bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içersin de tanışma kaynaşmanın olduğu yerde hep bir arada olmayı temenni ederiz. Tüm üyelerimize katılımlarından dolayı şükranlarımızı sunarız hemşehrilerinizin derneğimize desteklerini ve katkılarını bekliyoruz hayırlı ramazanlar bol bereketli günler temenni ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum