“Dini mabetlerimiz hizmet ağımız içinde”

“Dini mabetlerimiz hizmet ağımız içinde”

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2019 09:10
“Dini mabetlerimiz  hizmet ağımız içinde”

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, göreve seçilmesi halinde başta camiler olmak üzere dini mabetlere de en iyi şekilde hizmet götüreceklerini bildirdi. 

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Memur – Sen’e bağlı Diyanet – Sen Isparta Şubesini ziyaret etti. 

AKÇİL; “SAYIN BAŞDEĞİRMEN’E 

TEŞEKKÜR EDİYORUZ” 

Önceki gün saat 17.30’da gerçekleştirilen ziyarette Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay ve Memur – Sen’e bağlı sendikaların şube başkanlarıyla Diyanet – Sen üyeleri hazır bulundu. Başkan Adayı Başdeğirmen, ziyaretinde Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil ve İl Temsilcisi Erdal Demiralay tarafından karşılandı. 

Ziyarette bir konuşma yapan Diyanet – Sen Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçil; “Öncelikle bizleri ziyaret ederek görüş – alışverişinde bulunacak olan Ak Parti Belediye Başkan Adayı sayın Şükrü Başdeğimen’e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayın Başdeğirmen’e siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum. Bilindiği gibi, bizlerin de din görevlileri olarak yerel yönetimlerden hizmet noktasında bir takım taleplerimiz var. Bunların başında, camilerimiz gelmektedir. Diyanet – Sen Isparta Şubesi olarak sayın Başdeğirmen göreve gelirse bu konudaki taleplerimizi kırmayacağına inanıyoruz” dedi. 

BAŞDEĞİRMEN; “5 YIL BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ 

YAPARAK BELEDİYE KONUSUNDA TECRÜBE EDİNDİM” 

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen de Memur – Sen ve Diyanet – Sen ailesini ziyaret etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, göreve seçilmesi halinde başta camiler olmak üzere dini mabetlere de en iyi şekilde hizmet götüreceklerini söyledi. Başdeğirmen ziyarette yaptığı konuşmada; “Allah’ın izni ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın taktirleri ile bu göreve talep olduk. Ben, öncelikle kendimi sizlere tanıtmak istiyorum. Ben buraya havadan zembille inmedim. Yıllarca ticaret ile uğraştım. 15 yıl Isparta Ticaret ve Sanayi Odasında yöneticilik ve başkanlık yaptım. Bir dönem Belediye Meclis üyeliği yaparak Belediyelerin nasıl yönetildiğini, belediyelerdeki işleyişi yakından takip ettim. 

“ISPARTA’YA 15 YILDA YAPILAMAYANI 

BİZ 5 YILDA YAPACAĞIZ” 

Sonuç olarak, 6 Aralık 2018 tarihinde de sayın Cumhurbaşkanımız tarafından adaylığım kamuoyuna açıklandı. Sizlerin de bildiği gibi, kendisini geçtiğimiz Pazartesi günü Isparta’da ağırladık. Çok güzel bir miting oldu. Katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Bizim amacımız Isparta’da yerel iktidarla genel iktidarı buluşturmak. Zira, uzun süredir bu olmuyor ilimizde. Eğer, bunu başarabilirsek ki başaracağımıza da inanıyorum. O zaman Isparta’ya çok güzel hizmetler getireceğiz. Isparta’ya 15 yılda yapılmayan hizmetleri 5 yılda yapacağız. 

“ISPARTA’YI BEN DEĞİL, 

BİZ DÜSTURUYLA YÖNETECEĞİZ” 

Seçim çalışmaları çerçevesinde mahallelerde vatandaşlarımızla bir araya geliyorum. STK’ları ziyaret ediyorum. Belediye eski Başkanlarımızı ziyaret edip tecrübelerini dinliyorum. Neden? Çünkü, ben Isparta’yı ‘her şeyi ben bilirim’ üslubuyle değil hep birlikte yöneteceğim. Halkımızla, sizlerle sürekli istişarelerde bulunacağız. Bakın yaptığım ziyaretlerde bir şey dikkatimi çekti. Vatandaşlarımız kendi sorunlarından çok Isparta’nın sorunları ile ilgileniyorlar. Bana, ITKM’yi, Tren seferlerini trafik sorununu soruyorlar. Vatandaşlarımızın memleketimizin sorunlarına öncelik vermeleri beni son derece mutlu etti. 

“MADEM Kİ, PROJESİ VARDI BU

ZAMANA KADAR NEDEN YAPMADIN?” 

Sizlerin de gerek ziyaretlerimizde gerek medyadan takip ettiğiniz üzere, göreve geldiğimizde yapacağımız bir çok projelerimiz var. Isparta’nın bu zamana kadar görmediği projeleri hayata geçireceğiz. Ancak, biz projelerimizi açıkladıkça mevcut başkanımız ‘o zaten bizde vardı’ diyor veya biz kapalı durak diyoruz hemen kapalı durakları getirip şehrin çeşitli yerlerine koyuyor. Biz de buradan soruyoruz ‘Bu zamana kadar neden yapmadın?’ diye. Peki böyle söylemekte haklı değil miyiz? 

“SON DERECE ÖNEMLİ BİR 

GÖREVİ İFA EDİYORSUNUZ” 

Sizler din görevlileri olarak toplumda son derece önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Yüce dinimizi halkımıza anlatıyor ve onların dini vecibelerini yerine getirmeleri için çalışıyorsunuz. Biz de göreve geldiğimizde, başta camilerimiz olmak üzere dini mabetlerimize hizmeti ön planda tutacağız. Örneğin, şuanda gündemimizde olan camilerin tuvaletleri. Bu konuda en güzel hizmeti getireceğiz. Cami cemaatimiz rahatça ihtiyacını görebilecek, abdestini alabilecek” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.