Diş Hekimleri Görev Dağılımlarını Yaptı

Diş Hekimleri Görev Dağılımlarını Yaptı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2016 13:53
Diş Hekimleri Görev Dağılımlarını Yaptı

Isparta – Burdur Dişhekimleri Odası Olağan Genel Kurulunda yapılan seçim sonucunda oluşan Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı.

Başkan Hüdayi Kartöz tekrar aynı göreve getirildi. Isparta – Burdur Diş Hekimleri Odası 16.Olağan Genel Kurul ve seçimi sonucunda oluşan Yönetim Kurulu, Isparta Merkez İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alarak ilk toplantısını önceki gün gerçekleştirdi. Bilindiği gibi; Isparta – Burdur Diş Hekimleri Odası kongresini 9 – 10 Nisan 2016 tarihleri arasında Odası’nın bulunduğu 113. Cadde Kutlu Pasajındaki merkezinde gerçekleştirilmiş ve genel kurulun ilk gününde Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve gelir gider cetvelleri okunarak üyelerin onayına sunulmuş ve kabul edilmişti.

İlk günkü toplantıda ayrıca Başkan adayları da birer konuşma yapmışlardı. Kongrenin ikinci günü ise seçimler gerçekleştirilmiş ve saat 09.00’da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00’de sona erip bu saatte sandık açılarak sayım yapılarak Oda yönetimi belirlenmişti. Yapılan sayım neticesinde mevcut Oda Başkanı Hüdayi Kartöz 109, diğer Başkan adayı Namık Kemal Aydın ise 57 oy almıştı.

Isparta – Burdur Diş Hekimleri Odası’nda yapılan yönetim Kurulu görev dağılımı sonucunda;

YÖNETİM KURULU:
Başkan: Hüdayi Kartöz
Başkan Vekili: Aşkın Daldal
Genel Sekreter: Naim Şenyurt
Sayman: Ahmet Örmeci
Üye: Gülşen Uluçay

DENETİM KURULU
Başkan: Özgür Yılmaz
Üye: Alparslan Ekinci
Üye: Feyza Tarhan
DİSİPLİN KURULU
Başkan: Teoman Bardak
Üye: Sevinç Tekeli
Üye: Esin Can Yüksel
Üye: Osman Açan
Üye: Özgür Tandoğan olarak belirlendi.

Oda Başkanı Hüdayi Kartöz, görev dağılımı sonrası yaptığı açıklamada, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da oda üyelerine hizmet için gece – gündüz demeden çalışacaklarını belirterek şunları söyledi;

“Önceki yıllarda olduğu gibi, yeni dönemde de temel ilkemiz, ağız ve diş sağlığı bileşenlerinin en önemlisinin dişhekimi olduğunu unutmadan; laik Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkelerine inanarak dil, din, mezhep, etnik ve politik ayrım gözetmeksizin, etik değerlere ve tıbbi deontolojiye, insanların kardeşliğine, çevreye doğaya, emeğe ve insan haklarına sahip çıkmak olacaktır.

Odamızın yeni vizyonunda serbest ve kamuda çalışan, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Diş Hekimliği Fakültesinde görev yapan tüm akademisyenlerle birlikte olmaya devam edeceğiz. Mesleğimize, geleceğimize ve toplumun sağlık hakkına sahip çıkacağız. Toplum ağız diş sağlığı seviyesini daha üst noktalara çıkarmak için yaptığımız çalışmalarda dün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum