Doğalgaz Aboneliğini İptal Eden İller Arasında Birinci Sıradayız

Havalar soğumasıyla beraber doğalgaz kullanımı başladı. CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, özellikle doğalgaz abonelikleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Doğalgaz Aboneliğini İptal Eden İller Arasında Birinci Sıradayız

Havalar soğumasıyla beraber doğalgaz kullanımı başladı. CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, özellikle doğalgaz abonelikleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaza yapılan zamlar nedeniyle vatandaşların aboneliklerini iptal ettiklerini belirten İl Başkanı Halıcı, "Isparta doğalgaz aboneliğini iptal eden iller arasında birinci sırada" dedi.

Hava sıcaklıkları hissedilir derecede düştü, Evlerde doğalgaz kullanımı başladı.Eylül ayında doğalgaza yapılan zamların ardından vatandaşları da ısınma telaş sardı.Doğalgaza yapılan zamlar nedeniyle vatandaşlar aboneliklerini iptal ederek kömüre yöneliyor.

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta'nın bu yıl en fazla doğalgaz aboneliğini iptal ettiren il olduğuna dikkat çekerek "Isparta, Türkiye'de doğalgaz aboneliğinin en hızlı iptal edildiği illerden biriydi. Hatta birinci sıradaydık. Yanlış hatırlamıyorsam her 100 yeni doğalgaz aboneliğine karşı 96 ya da 97 abone, aboneliğini iptal ettiriyordu.

Bu nedenle vatandaşlar doğalgaz fatralarını ödeyemecekleri için doğalgaz için ısınmanın başka yollarını tercih ediyorlar. Elektrikle de bunu yapamayacaklar. Elektriğin de geldiği rakamlar ortada. Son umut kömür vardı, kömür ve odun ve onun da fiyatının nerelere gittiğini üzülerek izliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.