Dolu Dizgin Devam Ediyorlar

Isparta 6 Mart SK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Yayınlanma:
Dolu Dizgin Devam Ediyorlar

Isparta’nın ilk ve tek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olan 6 Mart Spor Kulübü, sezonun ikinci maçında deplasmanda Çanakkale Boğazgücü ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı temsilcimiz 58-54 kazanmayı bildi. 6 Mart SK, ilk iki maçından da galibiyetle ayrıldı.

Yeni sezonun ilk maçında İzmir Dokuz Eylül’ü Isparta’da mağlup eden 6 Mart Spor Kulübü, ikinci maçında deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Çanakkale Boğazgücü ile karşı karşıya geldi.

18 Mart Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Çanakkale Valisi İlhami Aktaş da izledi.
Çekişmeli geçen karşılaşma kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Ancak temsilcimiz 6 Mart Spor Kulübü, karşılaşmadan 58-54 galip ayrılan taraf oldu.

2. Ligdeki 2 maçından da galibiyetle ayrılan 6 Mart Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligdeki üçüncü maçına 10 Aralık Pazar günü saat 15.00’da Isparta Işıkkent Spor Salonunda Aydın Genç Efeler ile karşılaşacak.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor