Dominik’te Bir Ispartalı

Uluslararası yapıtlara imza atan Acun Ilıcalı’nın SURVİVOR programının 2023 çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Yayınlanma:
Dominik’te Bir Ispartalı

‘Acun Firar’da’ magazin programı ile başladığı televizyon dünyasında başdöndürücü bir hızla ilerleyen ve medya patronu olarak uluslararası yapıtlara imza atan Acun Ilıcalı’nın SURVİVOR programının 2023 çekimleri için Dominik Cumhuriyeti’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ilıcalı’nın ekibinde yer alan yönetim müdürü Emrah Kalay, Yalvaç ilçesine bağlı Sücüllü köyünden. Genç Yalvaçlılar Derneği Başkanı Ramazan Yıldızlı ile sıkı bir dost olan Kalaylı, Survivor ekibinde görev almak isteyen hemşehrilerine video görüntüsü ile seslendi.

Dernek Başkanı Ramazan Yıldızlı kanalıyla paylaşılan videoda yarış parkurunun kurulmasında görev yapan ekipte yer almak isteyen hemşehrilerine seslendi Dominik’te görev yapan 1500’ü Türk olmak üzere 3 bin kişinin çalıştığını aktaran Emrah Kalay, ‘Bu güzel ortamda çalışmak isteyen Ispartalı, Yalvaçlı, Sücüllülü hemşehrilerimi burada görmek beni oldukça mutlu edecektir. CV’lerinizi en kısa zamanda bize ulaştırarak Dominik’e kalkacak uçakta yer alın’ dedi.

KİMSE İNANMADI AMA GERÇEK ORTADA

Genç Yalvaçlılar Derneği Başkanı Ramazan Yıldızlı Survivor ekibinin yönetim kadrosunda yer alan hemşehrimiz Emrah Kalay ile bir süredir irtibatta olduklarını ve yurt dışında çalımak isteyen Yalvaçlı, Ispartalı gençlere bu duyuruyu yaptıklarını belirterek, ‘İlk başta kimse inandırıcı bulmadı. Hatta bazıları bizi ciddiye almadıklarını göstermek amacıyla saçma sapan CV’ler gönderdiler. Durumdan haberdar olan Emrah bey hemen oradan bir video çekerek bize ulaştırdı. Şu an o ekipte 2 Yalvaçlı kardeşimiz görev yapıyor. Bu ekipte yer almak isteyen hemşehrilerimizin en kısa sürede CV’lerini bize ulaştırmaları gerekiyor. 40 yaşını aşmamış olan herkes başvurabilir’ açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.