Dostça Kardeşçe Bir Ramazan Olsun

Dostça Kardeşçe Bir Ramazan Olsun

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2019 12:41
Dostça Kardeşçe Bir Ramazan Olsun

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Ramazan ayı sebebiyle yayınladığı mesajında dostluk, kardeşlik, birlik ve dirlik için dua etti.

İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, on bir ayın sultanı Ramazan ayı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Cesur mesajında; “Değerli Ispartalı hemşerilerim; bir Ramazan ayını daha hep birlikte milletçe idrak ediyoruz. Ramazan Ayı, Isparta’mıza, memleketimize, bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Yüce Allah tüm inananların dostça kardeşçe; bereketi hem sofralarında hem de kalplerinde hissedecekleri hayırlı ve mutlu bir Ramazan Ayı geçirmeyi nasip etsin. Ekmeksiz, aç insan kalmasın vatanımızda ve tüm dünyada! Sıcacık yuvalarda, sıcak çorbalar konulsun tabaklara! Huzurlu sohbetler olsun sıcak yuvalarda. Ramazan ayı mübarek olsun tüm milletimize ve insanlığa!

Millet olarak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemiz gereken bir dönemde; bizi bir arada tutan ortak değerlerimize her zaman sahip çıkalım tüm vatandaşlarımızla!

Bunlar; tarihimizdir, kültürümüzdür, vatandaşlık bağıyla bağlı olduğumuz devletimizdir, demokratik rejimimizdir, üzerinde yaşadığımız mukaddes vatanımızdır ve uğruna kanlar dökülen ay yıldızlı bayramızdır.
Hoşgörü, anlayış ve sevgi içerisinde bir arada yaşama geleneğimiz sürsün!

Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir engel, varamayacağımız hiçbir hedef olmadığı bilinsin herkesçe!
Allah"ım! Kalp katılığından, gafletten, dalaletten, nankörlükten, riyadan, iftiradan, vefasızlıktan ve vicdansızlıktan sadece sana sığınırız.
Sen bizleri koru.

Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve kötülükle, kötü kalple bizi imtihan eyleme.

Isparta’mızı, memleketimizi, kargaşadan, kaygıdan, karışıklıktan uzak tut!
Bu mübarek günlerde üstüste gelen ve yüreklerimizi yakan şehit haberlerine dayanma gücü, acılı ailelerine sabır ver Yarabbim. Şehit kanları akmasın ve analar şehit haberi almasın artık! Devleti yönetenlere ve milletimize, bunun kökünü kazımamız için güç ver Allah’ım.

Gözlerimiz ışık gölü, kalbimiz iman dolu, avuçlarımız dua dolu olsun. Ramazan Ayımız Mübarek Olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.