Düğün Magandalarına Drone İle Havadan Baskın

Zafer Mahallesi'nde bir düğünde silah sıkıldığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, drone yöntemiyle tespit ettikten sonra baskın düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Haziran 2022 15:54
Düğün Magandalarına Drone İle Havadan Baskın

Zafer Mahallesi'nde bir düğünde silah sıkıldığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, drone yöntemiyle tespit ettikten sonra baskın düzenlendi. Silah sıkılma anı an be an kaydedilirken, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü özellikle sokak düğünlerini ve düğünlerde silah kullanımını drone devriyelerimizle izliyoruz mesajı paylaştı.İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Zafer Mahallesi'nde 4940 sokak üzerinde düğünde silah atıldığı üzerine ihbar almasının ardından bölgeye drone ekipleri de sevk edildi.

Düğünde silah atan şüpheliler drone ile tespit edildi. Ekipler şüphelileri gözaltına alırken, haklarında adli işlem başlatıldı. Olayla ilgili 3 silah ele geçirildi. Düğünde havaya ateş açılmasıyla ilgili olarak ise 7 vatandaşın aracında yorgun mermi isabet ettiği belirlendi. O anlar ise Isparta Emniyet Müdürlüğü"nün sosyal medya hesaplarında  video ile paylaşıldı. 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGE YAYINLAMIŞTI

Öte yandan İçişleri Bakanlığı tarafından düğün, nişan, asker uğurlaması gibi etkinlikler için 81 il valiliğine genelge gönderilmişti.  Genelgede, yaz aylarında artan düğün, nişan, asker uğurlaması etkinlikleri dolayısıyla ateşli silahla havaya ateş açılması olaylarına karşı dikkatli olunması ve tedbirlerin gözden geçirilmesi istenmişti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.