Ebrar Bebek Yardım Bekliyor

SMA tip1 hastası EBRAR bebek için Isparta’da kollar sıvandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Haziran 2022 17:57
Ebrar Bebek Yardım Bekliyor

SMA tip1 hastası EBRAR bebek için Isparta’da kollar sıvandı.Valilik izniyle Kaymakkapı Meydanı’nda düzenlenen yardım kermesi, bugün saat 10.00 - 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kermes Cuma günü devam edecek. Kermesten elde edilen gelir Ebrar bebeğe bağışlanacak.Ebrar bebek sadece bir bebek olmanın dışında, SMA tip1 gibi ölümcül kas hastalığıyla uğraşan büyük bir savaşçı.

Minicik bedeniyle hayata tutunmaya çalışan Ebrar Bebeğin anne ve babasının Ispartalılara bir çağrısı var. 25 Haziran’a kadar Kaymakkapı Meydanı’nda düzenlenecek yardım kermesinde herkesten destek beklediklerini belirttiler.

Ebeveynlerin sosyal medyada yaptığı açıklamada,” Ebrar bebek sizlerin sayesinde hepimizin bebeği oldu. Bağışçılar ve destekçilerimiz sayesinde kampanyamızı %44'e ulaştırdık.

Isparta’da açılan yardım kermesimizde herkesin destek vermesini bekliyoruz. Yolu yarılamamıza çok az kaldı ve şimdi her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacımız var. Haydi gül şehri sende elimizden tut, yükümüz hafiflesin” ifadeleri yer aldı.

VALİLİK ONAYLI HESAP NUMARALARI

EBRAR Bebeğe destek olmak için Valilik onaylı hesap numaraları şu şekilde:

ZİRAAT BANKASITR54 0001 0090 1007 0903 0050 02

Alıcı: HATİCE GÜNER SMS: EBRAR yaz 2110’a gönder (VODAFONE)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.