Eczacılar Odası Kendi Binasına Kavuştu

Eczacılar Odası Kendi Binasına Kavuştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mayıs 2019 14:58
Eczacılar Odası Kendi Binasına Kavuştu

15.Bölge Isparta Eczacı Odası’nın Ekonomi Kampüsündeki yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde geçtiğimiz yıl hizmete giren Ekonomi Kampüsü’nde Isparta’nın önemli STK’larından olan Isparta Eczacılar Odası da hizmet verecek. Sözkonusu kampüste yer alan Isparta Eczacılar Odasının yeni hizmet binası önceki gün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Eczacılar Odasının yeni hizmet binasının açılış törenine Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Burdur Belediyle Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta Belediye Başkan Vekili Erdal Nebioğlu, Türk Eczacılar Birliği Genel Başkanı Erdoğan Çolak, ITSO Başkanı Mustafa Tutar, Isparta Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Karakaya, Selçuk Ecza Depoları Yönetim Kurulu Başkanı ve sahibi Sonay Gürgen, Türkiye İlaç Sanayi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Celayir, önceki dönem Milletvekillerinden ve aynı zamanda Türk Eczacılar Birliği eski başkanlarından Mehmet Domaç, SDÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Yıldız ve çok sayıda illerin Eczacı Oda Başkan ve yönetim kurulları ile davetliler katıldı.

Eczacılar Odasının yeni hizmet binasının açılışında konuşan Oda Başkanı R.Ziya Örmeci, yıllar sonra kendilerine ait bir binaya kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek bundan böyle tüm oda hizmetlerinin bu binadan yürütüleceğini ifade etti.

Örmeci, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Isparta Eczacı Odası olarak kurulduğumuz 1972 yılından beri sunduğumuz Eczacılık hizmetini halkımıza daha iyi verme çabamız meslektaşlarımıza meslek içi eğitimleri sunma amaçlı fiziksel mekanımızı da iyileştirmek istedik. Bu nedenle hem vatandaşlarımıza hem de meslektaşlarımız için yeni hizmet binasının açılışını sizlerle birlikte yapmaktan mutluyuz. İçinde bulunduğumuz bu ekonomi kampüsünü geçmiş dönem Ticaret Odası bugün Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen’le birlikte proje safhasında ortak payda da buluşup bir katına talip olduk. Geçtiğimiz yıl tamamlanan bu güzel kampüste Eczacıların da bir mekanı var.

Bu kampüste idari binamız ve hizmet alanımız ve ayrıca kampüsün çok amaçlı salonlarının yanında bugün odamızın bulunduğu katta “Ahmet Keleşoğlu toplantı salonunda” açılışını gerçekleştireceğiz. Bu salonu yapmamızda bize maddi destek veren Selçuk Ecza A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sonay Gürgen’e, bu projeyi planladığımızdan bu yana yanımızda olan Türk Eczacılar Birliğine ve bizi destekleyen tüm eczacı meslektaşlarıma, odamızın yönetim kuruluna ve bizi yalnız bırakmayıp yanımızda olan eczacı odaları başkan ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Odamızın yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını dilerim.”
Vali Ömer Seymenoğlu’da açılışta yaptığı konuşmada Eczacılar Odasının yeni hizmet binasının hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Daha sonra hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi ve davetlilere kokteyl verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.