Eğer Bu Cezalarınız Varsa Ödemeyin

COVID-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında verilen para cezaları, tebliğ edilsin veya edilmesin, vatandaşların herhangi bir başvurusu aranmaksızın kaldırılacak.

Yayınlanma:
Eğer Bu Cezalarınız Varsa Ödemeyin

COVID-19 salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında verilen para cezaları, tebliğ edilsin veya edilmesin, vatandaşların herhangi bir başvurusu aranmaksızın kaldırılacak. Isparta İl Defterdarı Osman Koçaş, daha önce tahsil edilen idari para cezalarının ise iade edilmeyeceğini açıkladı.

Vatandaşlara, maske takmama ve sokağa çıkma yasağına uymadığı gerekçesiyle kesilen cezalar artık iptal ediliyor. COVID-19 salgını döneminde kesilen para cezaları kaldırılıyor.

Isparta İl Defterdarı Osman Koçaş, İl Hıfzıssıhhaile Kabahatler Kanunları kapsamındaki idari para cezalarının kaldırıldığını, verilen idari para cezalarının tebliğ edilmeyeceğini, tebliğ edilenlerin de tahsilatının yapılmayacağını söyledi.

Koçaş,daha önce tahsil edilen idari para cezalarının ise iade edilmeyeceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.