Eğirdir Belediye Meclisinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Eğirdir Belediye Meclisinin 2023 yılı Mart ayı Belediye Meclisi toplantısı 2 birleşimle sona erdi.

Yayınlanma:
Eğirdir Belediye Meclisinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Eğirdir Belediye Meclisinin 2023 yılı Mart ayı Belediye Meclisi toplantısı 2 birleşimle sona erdi. geçtiğimiz gün gerçekleşen birleşimin önemli konukları vardı.

Hizmet-İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, Hizmet-İş Denizli Şube Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Oğuz, Hizmet-İş Isparta İl Başkanı Caner Macit, Isparta İl Başkan Yardımcısı Bolat Sarı Eğirdir Belediye Meclisinin misafiri oldular.

Hak-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı ve Isparta İl Başkanlığı’nın katılımlarıyla toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşme Eğirdir Belediyesi Encümen toplantısında Eğirdir Belediye Başkanı, Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri, daire müdürleri ve misafirlerin huzurunda imzalandı.

Sözleşme ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez; “Belediye Başkanımız emekçi kardeşlerimize değer verip kararı mecliste alarak imzalaması bizler için çok kıymetli. Kıymetli başkanımızın burada emekçi kardeşlerimize ne denli bir değer verdiği ortadadır.

Eğirdir Belediye’mizde çalışan kardeşlerimizin refah seviyelerini artıracak sözleşmemizin üyelerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.