Eğirdir Belediyesi Eğitime Destekte Sınır Tanımıyor

Eğirdir Belediyesi Eğitime Destekte Sınır Tanımıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2019 16:51
Eğirdir Belediyesi Eğitime Destekte Sınır Tanımıyor

Eğirdir Belediyesi, eğitime desteklerini aralıksız sürdürüyor. İlçemizdeki okulların ve öğrencilerin her daim yanında olan ve destek veren Eğirdir Belediyesi talepler doğrultusunda ilçe dışındaki okullara da destek veriyor.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan Özel Zehra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Muzaffer Uçan'nın sakin şehir Eğirdir Belediyesine gönderdiği maile anında cevap veren Basın ve Halkla İlişkiler Birimi görevlileri, okulun isteklerine karşılık kargo ile gerekli malzemeleri gönderdi.

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan Özel Zehra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Eğirdir Belediyesi'nce kırtasiye malzemeleri ve ilçenin tanıtım materyalleri gönderildi. Sakin şehir Cittaslow Eğirdir Belediyesi tarafından bastırılan kitaplardan da bir seri, gönderilen malzemelerin içerisinde yer aldı. Kargoyu teslim alan okul yetkilileri, öğrencilere malzemeleri dağıtırken, öğrenciler de Eğirdir Belediyesi'ne teşekkürlerini çekildikleri fotoğrafla bildirdiler.

Gönderilen malzemeleri teslim alan Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan Özel Zehra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Muzaffer Uçan gönderdiği mesajında "Göndermiş olduğunuz ilçenizi tanıtıcı materyalleri ve kırtasiye malzemelerini aldık. Öncelikle okulumuz ve öğrencilerimiz adına size sonsuz teşekkürler sunuyoruz. Vermiş olduğunuz kaliteli, güleryüzlü ve sabırlı hizmet anlayışınız, isteklerimizi yerine getirirken, göstermiş olduğunuz titizliğiniz, anında geri dönüşümleriniz, çalışmalar sırasındaki bilgi akışını sağlamadaki özveriniz için teşekkürlerimizi bildiririz. Eğirdir Belediyesi ile tanıştığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Herşey için çok teşekkürler" diyerek duygu ve düşünülerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.