Eğirdir Gölü’nde çevre temizliği

Eğirdir Gölü’nde çevre temizliği

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2021 21:56
Eğirdir Gölü’nde çevre temizliği

Eğirdir’de, Türkiye'nin 2'nci büyük içme suyu rezervine sahip Eğirdir Gölü kenarında Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hukuk Fakültesi öğrencileri çevre temizliği yaptı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün daveti üzerine ilçeye gelen öğrenciler, Eğirdir Belediyesi Liman Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Daha sonra ellerine eldiven giyen ve çöp poşeti alan öğrenciler göl kenarlarını temizledi. Etkinliğe katılan SDÜ Hukuk ve Adalet Topluluğu Başkanı Doğaç Mert Uluer, "Dünya İklim Değişikliği haftası içerisindeyiz. İklim değişikliğinin çok bariz olduğu ülkelerden birisinde yaşıyoruz. Gönül isterdi ki bu iklim değişikliğinden çok etkilenmeyelim ama ne yazık ki insanlığın belli bir tüketim hacmini aştığı için bu duruma geldik. Öğrenci arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte 'doğa hepimizin, doğayı yaşatmak için hepimiz uğraşalım' çağrısında bulunuyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.