Eğirdir İçin Birlikteyiz

Eğirdir İçin Birlikteyiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2020 12:08
Eğirdir İçin Birlikteyiz

AK Parti Isparta Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Uğur Gökgöz, Eğirdir’de köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Gökgöz, Eğirdir ve köylerinin sorunlarını dinleyerek Eğirdir’e yapılacak hizmetlerin takipçisi olduğunu söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Eğirdir’de köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Eğirdir'e bağlı köy muhtarlarını dinleyen Milletvekili Gökgöz, köy muhtarlarının sorunlarını ve isteklerini tek tek not alarak çözümü için çalışacağını söyledi.

Daha sonra Eğirdir merkez muhtarlarını dinleyen Gökgöz mahalle muhtarlarının Belediye Başkanı Veli Gök'ün hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getirmeleri ve bundan sonraki yapılacak hizmetlerde de yanında olduklarını ifade etmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti.

Mahalle Muhtarları en öncelikli olarak Eğirdir'e Doğalgaz ve Fen Lisesi'nin gelmesini istediklerini belirttiler. Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Eğirdir'e Doğalgaz ve Fen Lisesi'nin gelmesi için çalıştıklarını en kısa zamanda Eğirdir'i bu hizmetlerle buluşturacaklarının sözünü verdiklerini hatırlattı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'ün sözlerinin ve projelerinin aynı zamanda Isparta Milletvekillerinin sözü olduğunun altını çizdi.

Isparta'da üç milletvekili olduklarını, farklı farklı meziyetlere sahip olduklarını belirten Gökgöz, “Birimizin beceremediğini bir diğerimiz beceriyor, öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, AK Parti çatısı altında hizmet yolunda biz bu yola çıktık. Biriz, beraberiz, arkadaşız, yoldaşız. Ayrımız gayrımız yok, bir elin nesi var üç elin sesi var, birimizin teklif bile edemediğini bir diğerimiz koparıp getiriyor” dedi.



Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök de “Muhtarlarımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sorunlarımızı dile getirmek çok önemli, kırsalla merkezi ayrı düşünmek gibi bir lüksümüz yok, top yekün bir aileyiz. Sayın Milletvekillerimiz bütün meselelerimizi takip ediyorlar, Doğalgaz, Fen Lisesi, Millet Bahçesi, TOKİ, Yurt Binası, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi, İçme Suyu Şebekesi Yenilenmesi Projesi başta olmak üzere Sayın Milletvekillerimizin çalışmaları devam ediyor. Yine Ulaştırma Bakanlığımız nezdinde Isparta - Eğirdir Tren seferleri ve Tren Garı projemizde takip ediliyor. Haftada üç gün Ankara'da olduğumuz zamanlarda Sayın Milletvekillerimizin Eğirdir'e gelecek hizmetler için çalıştıklarını ve takip ettiklerini görüyoruz, bu nedenle sizlerin nezdinde milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. Bugün bir arada olmamız, sorunlarımızı tartışıyor olmamız, çözümü için bir arada olmamız önemli, ben katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ak Parti Milletvekili Gökgöz, Eğirdir temasları kapsamında Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü de makamında ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Başkan Gök, ilçe hakkında brifing verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.