Eğirdir Otel Turizm Sezonuna Hazırlanıyor

Eğirdir Otel’de büyük bir yatırımla tamirat, yenileme ve güzelleştirme çalışmaları hızla devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2011 11:03
Eğirdir Otel Turizm Sezonuna Hazırlanıyor

Mülkiyeti Eğirdir Belediyesine ait Isparta’nın en yüksek yatak kapasitesine sahip Eğirdir Otel’de büyük bir yatırımla tamirat, yenileme ve güzelleştirme çalışmaları hızla devam ediyor.

Aylardır işletmeye kapalı durumdaki Eğirdir Otel’i hemşehrimiz işadamı Atakan YAZGAN geçen yıl aylık 8100TL’den kiraladıktan sonra bu yıl yaz ayından önce açılışa hazır hale getirmenin gayreti içerisine girmiş bulunuyor.



Bölgenin en güzel oteli olması beklenen Eğirdir Otel’deki hummalı çalışmaları Isparta Mimarlar Odası Başkanı Merve KUYU, Belediye Fen İşleri ekibi ve SDÜ’ den mimarlarla birlikte yerinde gören Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL “Eğirdir Otel, İlçemize yakışır hale getiriliyor. Yapılan çalışmalardan heyecan duyarak tek kelimeyle Seviniyoruz. Herkes sevinmeli. Eğirdir’ imizde büyük bir eksiklik gideriliyor. Eğirdir Otel, büyük harcamalar ve yapılan çalışmalarla ayağa kaldırılarak, muhteşem göl manzarası, yatak kapasitesi ve vereceği hizmet kalitesi ile bölgenin en güzel oteli olmaya hazırlanıyor.

Bu otelimizle turizmin daha çok canlanacağına inanıyorum. Biz, Eğirdir’ de turizmin hiç bir zaman engelleyicisi olmadık, bilakis gelişmesi için gayret sarfediyoruz, yardımcı oluyoruz. Mevzuatlar, kanunlar çerçevesinde yatırımcı, işletmeci kim olursa olsun Belediye olarak hem yardımcı olmaya, hem de kolaylık sağlamaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.