Eğirdir'de Hayvan Sevgisi Eğitim Çalışması Gerçekleştirildi

Eğirdir'de Hayvan Sevgisi Eğitim Çalışması Gerçekleştirildi

Yayınlanma:
Eğirdir'de Hayvan Sevgisi Eğitim Çalışması Gerçekleştirildi

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün talimatları ile Eğirdir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğümüz başta sokak hayvanlarının beslenmesi olmak üzere, haşere ile mücadele ve kısırlaştırma çalışmaları devam ederken ilçemizde eğitim ve öğretimine devam eden öğrencilerimize de ‘Hayvan Sevgisi’ eğitim çalışmaları sürüyor.

hayvan-1.jpg

Hatırlanacağı üzere Başkan Veli GÖK’ün çalışmaları ile Eğirdir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Kısırlaştırma Ünitesi 2021 yılında hizmete açılmıştı. İlçemizdeki sokak hayvanları kısırlaştırması ile sterilizasyonu, evcil hayvan sahiplerinin istenmeyen yavruların doğumlarının önüne geçilerek kurtarma sistemindeki özellikle sokak hayvanlarının aşırı çoğalmasının önüne geçildi.

hayvan-2.jpg

Eğirdir Veteriner İşleri Müdürlüğümüz son olarak Yazla mahallesinde eğitim ve öğretimine devam eden Mustafa Çetinkaya Ortaokulu öğrencilerine yönelik ‘Hayvan Sevgisi’ temalı eğitim çalışması yapıldı.
Mustafa Çetinkaya Ortaokulu öğrencilerinin minik yavru kedi ve köpekleri gördüklerinde mutlulukları ve hayvan sevgileri neşeli anların yaşanmasına sebebiyet verdi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.