Eğirdir'de Kaş Rüzgarı

Eğirdir'de Kaş Rüzgarı / CHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaş, Eğirdir'de sıkılmadık el bırakmıyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2019 10:46
Eğirdir'de Kaş Rüzgarı

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir Belediye Başkan Adayı Emekli Albay Mehmet Kaş, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Kahvehane toplantıları, ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve kitle örgütü ziyaretlerine devam eden Kaş, ilçe pazarında da vatandaşlarla buluştu.

Pazar esnafı ve vatandaşlarla dertleşen Kaş, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik koşullar üzerinden iktidara eleştiriler yöneltti.

Kaş, "Vatandaşımızın durumu özetle bir dokun bin ah işit durumudur. Eğirdir'in istihdama ihtiyacı var. Potansiyelimiz var, ama değerlendiremiyoruz. O ekonomik potansiyeli halkımızın lehine çevirmek için bütün tedbirlerimiz, projelerimiz hazır. İnşallah Eğirdir'de işsiz gencimiz kalmayacak. Hep birlikte üretecek, hep birlikte bölüşeceğiz" dedi. 

Eğirdir'de büyük bir ilgiyle karşılandıklarını da kaydeden Kaş, önümüzdeki günlerde yeni projelerin de kamuoyuna duyurulacağını belirtti.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.