Eğirdir’de "mavi Göl Optimist Yarışları" Ödül Töreniyle Sona Erdi

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde bulunan ve yedi renkli göl olarak bilinen Türkiye’nin dördüncü büyük gölü Eğirdir Gölü'ndeki yarışlar, oldukça çekişmeli geçti.

Yayınlanma:
Eğirdir’de "mavi Göl Optimist Yarışları" Ödül Töreniyle Sona Erdi

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde bulunan ve yedi renkli göl olarak bilinen Türkiye’nin dördüncü büyük gölü Eğirdir Gölü'ndeki yarışlar, oldukça çekişmeli geçti.

1-4 Haziran'daki organizasyona 7 kulüpten 94 sporcu katıldı. Senior ve junior olmak üzere iki grupta toplam yarış yapıldı. Yelkencilerin, doğal güzelliklerin yanı sıra tarihi ve kültürel zenginliklerinin de bulunduğu Eğirdir'deki mücadelesinde renkli görüntüler oluşturdu.Farklı kategorilerde kupa ve madalyaların verildiği yarışlarda, senior genel sıralamada B.B. Bodrumspor Kulübünden Ateş Canuysal birinci, Göcek Yat Kulübünden Doruk Uyar ikinci, Akdeniz Yelken Spor Kulübünden Sural Sur üçüncü oldu.Optimist kızlarda İskenderun Yelken İht. ve S.S. Kulübünden Nehir Hakan birinci, Nehir Parıltı ikinci, Eğirdir Belediye Spor Kulübünden Afra Öztekin üçüncülüğü elde etti.

Bir 9 kişi ve şunu diyen bir yazı '& RuT TUR SOI MAVİGÖLO 02 RIŞLARI 023 RDİR EĞİRDİR BELEDİYESPOR 1945 RUT TUR SPIRIT YELKEN 1972 TAKIMI 3 1 2' görseli olabilir

Optimist Junıor Genelde B.B. Bodrumpor Kulübünden Topak Sepetçi birinci, İskenderun Yelken İht. ve S.S. Klb. Damla Derinsu Karagün ikinci, B.B. Bodrumspor Kulübünden Sarp Kaya Deniz üçüncü oldu.Optimist Junıor Kızlarda İskenderun Yelken İht. ve SS. Kulübünden Damla Derinsu Karagün birinci, B.B. Bodrumspor Kulübünden Deniz Acele ikinci, Esma Türk üçüncü oldu.Optimist Bambino Genel (2014 Yılı ve Sonrası) İskenderun Yelken İht. ve SS. Kulübünden Damla Derinsu Karagün birinci, B.B. Bodrumspor Kulübünden Deniz Acele ikinci, İskenderun Yelken İht. ve S.S. Kulübünden Mert Emir Yaşar üçüncü oldu.En Küçük Kız B.B. Bodrumspor Kulübünden Leyla Serintürk, En Küçük Erkeklerde Kamil Kerem Artar Göcek Yat Kulübünden birinci oldular.

Bir 6 kişi ve yazı görseli olabilir

Eğirdir Limanında gerçekleşen ödül törenine Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen ile sporcular ve aileleri katıldı.Bir 2 kişi, kalabalık ve şunu diyen bir yazı 'EĞİRDİR IMAN DİYESİ NLIĞI TUR RuT MAVIC' görseli olabilir

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.